UFC

Jake Paul reagirao na Conorovu izjavu da može pobijediti Makhacheva: ‘Tvoji alati su prsti‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Conor je inače van USADA-inog programa testiranja, što znači da ga dugo nećemo gledati

Conor McGregor si jednostavno ne može pomoći kada su u pitanju Khabib i njemu bliski borci. Islam Makhachev je u subotu pobijedio Charlesa Oliveiru i uzeo pojas u lakoj kategoriji, no odmah nakon toga se oglasio Irac koji je izjavio da ima sve potrebne alate da pobijedi odličnog Makhacheva.

‘‘Dobra borba, dobar nastup. U odnosu na prije, ja sada posjedujem sve alate da pobijedim nekog s ovakvim stilom borbe. Iskustvo protiv ‘izmeta‘ (postavio je emoji izmeta). Udarci iz klinča kojima razbijam facu i udarci u meki dio glave iz donje pozicije. Ostatak mog repertoara već znate. Čelična lijeva noga i topovski stražnji direkt. Kontrola zapešća. Intrigira me pomisao o zaustavljanju takvog stila borbe, a to bih napravio kroz stil koji sam ja razvio. Mogu se boriti protiv bilo koga od njih. Ništa osobno. Radi se o evaluaciji vještine i borbi. Posjedujem sistem kojim mogu nauditi ovakvom stilu borbe‘‘ napisao je McGregor.

No, malo tko se složio s njim pa je ‘‘tweetove‘‘ kasnije i izbrisao, no oni nisu promaknuli Jakeu Paulu koji je napisao:

‘‘Jedini alati koje on posjeduje su twitter prsti. Islam bi ga ‘khabibovao‘ u jednoj rundi. Zato je stoga obrisao tweetove‘‘, rekao je Jake.

Nakon UFC 280 priredbe Dana White je otkrio da Conor nije u USADA-inom programu testiranja, što bi značilo da ga nećemo tako skoro gledati u kavezu. Ako želi ponovno nastupati prvo će morati proći program testiranja u trajanju od šest mjeseci.

Linker
06. srpanj 2024 23:58