UFC

Jake Paul prozvao Masvidala ‘UFC-ovom kujicom‘, ‘Gamebred‘ uzvratio zanimljivom ponudom

Jorge Masvidal

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
YouTuber i UFC-ov velteraš pokušavaju pronaći način da ugovore međusobni obračun

Čini se da je Jake Paul već pronašao iduću metu, kad su u pitanju UFC borci. Nekoliko dana prošlo je od njegovog nokauta kojim je okaljao ugled Tyrona Woodleyja, a sada je već usmjeren ka Jorgeu Masvidalu. Jake Paul i ''Gamebred'' par puta čak su zajedno i trenirali, no njihov odnos nije dobar već neko vrijeme i često se prozivaju putem društvenih mreža. Gostujući u podcastu svog brata Logana Paula (Impaulsive podcast), Jake je ponovno prozvao Masvidala.

''On je pričao kako se bori protiv najboljih ili se bori za novac, a da ja ne mogu ponuditi niti jedno od toga. Slušaj Masvidal, imam ponudu za tebe. Garantiranih pet milijuna dolara plus postotak od prodaje PPV-a. To je najviše što si ikada zaradio kao borac. Odradimo to, bit će to tvoja najveća zarada ikad.'', rekao je Paul.

Nema sumnje kako bi Masvidal pristao na ovaj meč čak i za manje novaca, samo kako bi dobio priliku ušutkati YouTubera, što bi vjerojatno i učinio. Međutim, Dana White i UFC nisu ljubitelji braće Paul i šanse su minimalne da dopuste svojim borcima pod ugovorom da odrađuju takve boksačke mečeve. Naravno, uz izuzetno dobru ponudu za njih, sigurno bi se i sam Dana počeo premišljati oko svojih stavova po pitanju braće Paul, no šanse su mizerne kad je u pitanju puštanje Masvidala da odradi taj meč. Jake Paul nije propustio priliku za podbadanje po tom pitanju.

''Tatica Dana te samo treba osloboditi tvog ugovora. Ti radiš za UFC, zapravo si njihova kujica.'', dodao je Jake.

Odgovor Jorgea Masvidala nismo trebali dugo čekati. ''Gamebred'' je uzvratio protuponudom, a pronašao je i dobar način kako da zaobiđu probleme koje mu stvara ugovor s UFC-om.

''UFC me neće pustiti za taj kusur za glupane. Neka to bude 20 milijuna garantirano, plus postotak od PPV-a. Siguran sam da će UFC onda biti u redu s tim i rado ću ti razbiti facu.'', napisao je ''Gamebred u prvom ''tvitu'', a zatim je dodao.

''Ako UFC i dalje odbije zato što je cifra premala, onda dođi u UFC, potpiši ugovor na jedan meč i možemo pregovarati. Ja ću samo boksati unutar kaveza, ako napravim išta drugo, moj honorar pripast će tebi. Dođi ovdje, bit ćeš isplaćen i nokautiran.'', dodao je Masvidal.

Nema sumnje kako bi meč između Masvidala i Paula generirao velik interes i potencijalno još veću zaradu. ''Gamebred'' je za razliku od Askrena i Woodleyja, poprilično dobar boksač, zapravo ponajbolji na UFC-ovom rosteru. Jake Paul bio na najtežem testu svoje dosadašnje karijere, a u cijeloj priči mogao bi profitirati i UFC.

Linker
07. srpanj 2024 11:36