UFC

Ipak ništa od meča između Iana Garryja i Colbyja Covingtona? ‘On ništa ne donosi mojoj karijeri, zašto bih se borio s njim?

Colby Covington

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Colby Covington odbacio je mogućnost borbe protiv Iana Garryja

Ian Garry proteklih tjedana ulagao je velik napor pokušavajući ishoditi meč protiv Colbyja Covingtona. Neporaženi Irac koristio je svaku priliku u medijima kako bi zazivao taj meč, trudio se isprovocirati Covingtona i vjerovao je kako će doći do tog meča. Garry je čak i na društvenim mrežama komentirao Colbyjeve objave i objave koje se dotiču ovog potencijalnog meča, ali ako je vjerovati Covingtonu, od meča neće biti ništa.

‘‘On će morati naučiti osnovno načelo života, odnosno, morat će naučiti stvari na teži način. Ne znam hoće li se ponovno stvoriti prilika za taj meč. Ja sam rekao ono što sam trebao reći o njemu, ništa osim istine. On je u posljednjem meču upisao pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom protiv tipa koji čisti stolove i pere suđe (Geoff Neal). Taj dečko servira jela u Outback Steakhouseu, on čak nije borac na puno radno vrijeme. Garry je podijeljenom sudačkom odlukom porazio takvog tipa i pokušava se ponašati kao da on donosi odluke i da ću ja postupati onako kako mi on kaže. Ne dečko, ti ćeš činiti ono što ti se kaže i sada ćeš ići u kut jer ti si ‘Corner McGregor‘.

Nikog nije briga za tog dečka. On je irelevantan i nema niti jednu pobjedu nad zvučnim imenima. Ništa ne donosi mojoj karijeri i zašto bih se borio s takvim tipom? Ako pobijedim tog tipa, svi će reći da je on ‘nitko i ništa‘. Taj meč ništa ne donosi mojoj karijeri.‘‘, rekao je Colby za Submission Radio.

Kad su u pitanju borci s kojima Colby želi dijeliti kavez, Belal Muhammad trenutno je prvo ime na Colbyjevoj listi želji, a ‘‘Chaos‘‘ je otkrio kako bi rado ‘‘poželio dobrodošlicu‘‘ Charlesu Oliveiri u velter kategoriji.

Bitno je napomenuti kako se Covington oporavlja od ozljede, točnije od loma stopala. Ozljeda se dogodila početkom meča protiv Leona Edwardsa i Covington je otkrio kako ćemo njegov povratak gledati početkom jeseni ove godine.

Dakle, čini se kako definitivno nećemo gledati obračun Garryja i Colbyja, barem zasad ne. Šteta, meč je imao velik marketinški potencijal, ali nosio je i jako veliku privlačnost iz sportske perspektive. Garry se nije borio s borcem poput Colbyja i bio bi to pravi test njegovih sposobnosti, ali očito će Irac morati u potragu za nekim drugim protivnikom.

Linker
28. svibanj 2024 12:15