UFC

Incident uoči UFC-a 307: ‘Vraćao sam se s doručka i vidio da je netko upucan, Royval je lovio napadača‘

Brandon Royval

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Tijekom svog ‘post-fight‘ intervjua, Alexander Hernandez šokirao je sve novinare okupljene u medijskom centru

Alexander Hernandez na preliminarnom dijelu UFC 307 priredbe pobijedio je Austina Hubbarda podijeljenom sudačkom odlukom u okršaju lake kategorije, no čini se kako se najluđi trenutak njegovog dana dogodio uoči same borbe u Delta Centru.

Američki borac, naime, tvrdi kako su on i prvi izazivač UFC-ove muha divizije, Brandon Royval, svjedočili pucnjavi iz vatrenog oružja u Salt Lake Cityju nekoliko sati prije početka PPV priredbe.

"Vraćao sam se u hotel s doručka i vidio da je netko upucan", šokirao je Hernandez okupljene novinare na medijskoj konferenciji nakon svoje pobjede, dodavši kako je Royval čak i trčao za osumnjičenikom:

"Moj čovjek, ‘Rawdog‘ je lovio čovjeka koji je pucao, pomalo lud... Rekao sam mu: ‘Stari, danas imamo neka s*anja za obaviti, nemamo vremena za igru. Moramo otići u je**ni hotel, čovječe. To je bilo stvarno ludo, ali osim toga svi su bili stvarno prijateljski raspoloženi, tako da sam cijelog tjedna imao odlična iskustva.

Predstavnici medija bili su zatečeni Hernandezovim izjavama i zamolili da malo detaljnije opiše nemilu situaciju kojoj je svjedočio.

"Pojeo sam tost s avokadom, vraćao se u hotel i nakon što smo skrenuli iza ugla, čuli smo kako je odjeknulo pet hitaca. Brandon je uzviknuo: ‘Pucnjava‘, ja sam mu odgovorio: ‘Moglo bi biti bilo što...‘, a on mi je rekao: ‘Ne, ne, ovo su pucnji‘. Nakon toga čujemo ponovno: ‘Bum, bum, bum‘, na što sam rekao: ‘U redu, ovo zvuči kao pucnjava‘, nakon toga smo stali, a ljudi su počeli trčati ulicom".

Iz cijele priče proizlazi kako Royval nije uspio uhvatiti počinitelja, a Hernandez tvrdi kako su on i njegov tim na koncu naručili taksi koji ih je odvezao do hotela, dok je nepoznati muškarac otrčao u nepoznatom smjeru.

Linker
06. listopad 2024 14:51