UFC

Ilia Topuria je nevjerojatno samouvjeren: ‘Volkanovskog bih završio u prvoj rundi, bolji sam od svih‘

 Ilia Topuria

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ukoliko Topuria Emmettu učini isto što i Mitchellu, UFC će ga zasigurno odmah gurnuti u borbu za titulu

Ovog vikenda se u kavez vraća perspektivni Ilia Topuria, a čeka ga definitivno najveći izazov do sada. Josh Emmett se u trenutno posljednjem nastupu borio za privremeni pojas, no poražen je od odličnog Rodrigueza. Emmett će se sa svojih 38 godina silno željeti vratiti pobjedama, tako da će to biti jako dobar test i pokazatelj nekih stvari za obojicu.

Topuria je u trenutno posljednjem nastupu u potpunosti deklasirao Brycea Mitchella, a nada se da će isto učiniti i Emmettu. Kako god, 26-godišnji Topuria već razmišlja o napadu na titulu te se i usudio prognozirati kako bi prošao protiv Volkanovskog.

‘‘Ja sam sljedeći tip na redu. Tko više od mene zaslužuje boriti se za titulu? Nitko. Ja sam taj čovjek. Volkanovskog ću završiti u prvoj rundi. Naravno, bit će težak zadatak pobijediti prvog ‘P4P‘ borca svijeta, a bit će još veći ako ga Yair pobijedi pa budem išao na njega. Yair je izgubio od puno rangiranih boraca – Hollowayja, Edgara… Puno je puta izgubio. Tako da preferiram Alexa i da pojas uzmem od njega‘‘, rekao je Topuria za MMA Junkie.

‘‘Ne želim podcjenjivati nikoga, nikada. Ja sam samo samopouzdan oko posla kojeg radim, koliko teško radim i oko svega što radim u svojim kampovima. Samopouzdanje ne dolazi iz zraka, nego radim puno i bolji sam od ostalih‘‘, zaključio je.

Ukoliko Topuria Emmettu učini isto što i Mitchellu, UFC će ga zasigurno odmah gurnuti u borbu za titulu. No, kao što je i sam rekao, ne smije nikoga podcjenjivati jer je i Emmett jako opasan borac.

Linker
05. srpanj 2024 09:00