UFC

Henry Cejudo širi negativu o jednom od najiščekivanijeg meča godine: ‘Do toga neće doći, on nije zabavan lik!‘

Henry Cejudo

 Screenshot (twitter, Ufc On Btsport)
Dana White nedavno je izjavio da je vrlo teško ugovoriti ovu borbu

Henry Cejudo se ne bi iznenadio da Conor McGregor, uvjetno rečeno, preskoči Michaela Chandlera. Očekuje se da će se Chandler (23-8, 2-3 UFC) i McGregor (22-6, 10-4 UFC) boriti nakon što su bili treneri u 31. sezoni serije "The Ultimate Fighter", koja završava s emitiranjem 15. kolovoza (osmi mjesec). Međutim, budući da McGregor tek treba ponovno ući u USADA-in program za testiranje, datum njihove borbe nije određen.

Dana White je nedavno rekao da je “teško ugovoriti ovu borbu” kada su ga pitali o statusu McGregora protiv Chandlera, zbog čega je Cejudo posumnjao hoće li do borbe uopće doći.

"Mogu vidjeti kako preskaču Chandlera, vidjeti da Conor samo govori: ‘Hej, trebat ću ovog tipa.‘ Chandler je zabavan, ali nije veliko ime. Nema UFC pojas oko sebe i nije legenda promocije. On je zabavan lik, ali još nije stigao na tu razinu.”

“Osjećam se kao Chandler, da je imao pravu taktiku, potencijalno bi mogao pobijediti bilo koga na svijetu jer ima moć i zna hrvati, ali ne mislim da je spojio te dvije stvari zajedno koje su mu stvarno pomogle da postane malo svestraniji u taktičkom smislu.”

Chandler je zaradio četiri bonusa u pet UFC borbi – uključujući nokauta i kandidata za borbu godine. Borio se protiv Charlesa Oliveire za upražnjeni naslov prvaka u lakoj kategoriji na UFC-u 262, ali nije se uspio opasati zlatom.

McGregor se nije borio otkad je pretrpio lom noge u porazu tehničkim nokautom od Dustina Poiriera u srpnju (sedmi mjesec) 2021. godine. "The Notorious" je nedavno izrazio svoju želju da se bori tri do četiri puta godišnje i obećao najveći povratak u borilačke sportove u povijesti, no imajući na umu o kome se radi, svi će u to povjerovati tek kada vide da se to stvarno događa.

Linker
03. srpanj 2024 11:22