UFC

Henry Cejudo pomalo sumnja u Pantoju kao prvaka: ‘Hoće li s onakvim stilom biti sposoban trajati na vrhu?‘

Alexandre Pantoja 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Za sada se ne zna što će biti sljedeće za njega, a neki govore da Morena čeka nova kvadrilogija jer je ipak ovog puta izgubio podijeljenom sudačkom odlukom

Prošlog je tjedna Alexandre Pantoja došao do najveće pobjede u svojoj karijeri, iako je Brandona Morena pobijedio već dvaput prije toga. Ono što mu pobjedu čini najvećom jest činjenica da je ovog puta osvojio titulu u muha kategoriji, a Morena je ovog puta svladao podijeljenom odlukom sudaca.

Međutim, Henry Cejudo kao da ne vjeruje u Pantoju. Čak je i rekao kako smatra da on neće biti dugo na čelu UFC-ove muha kategorije, a kao najveći problem vidi njegov stil borbe koji bi ga svega mogao koštati.

‘‘Ono što me plaši kod Pantoje jest njegov stil borbe. Pantojin stil, čovječe… Pitanje je hoće li takav tip biti sposoban trajati i hoće li biti sposoban imati šest, sedam, osam obrana titule? Hoće li njegova vladavina biti kratkog vijeka? Može li Pantoja poboljšati svoju tehniku u obrani? Može li u tom smislu napraviti dobar posao?‘‘, sve se to pitao Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Išao sam ponovno gledati borbu s Morenom, i tu je bila ista stvar koju su imali i u prve dvije borbe. Prima jako puno udaraca. Brandon ga je poprilično pogađao, ali tip kao što je Deiveson Figueiredo, to je bio stilski jako dobar meč. Deivison se fokusira na snagu udarca i Deiveson ga je uistinu uzdrmao. Kada nekoga uzdrmate, usporite ga dosta‘‘, dodao je.

Ostaje nam za vidjeti koliko zapravo može Pantoja. Za sada se ne zna što će biti sljedeće za njega, a neki govore da Morena čeka nova kvadrilogija jer je ipak ovog puta izgubio podijeljenom sudačkom odlukom. Vrijeme će sve pokazati.

Linker
25. lipanj 2024 13:21