UFC

Gilbert Burns okrenuo ploču: ‘Završit ću Jorgea Masvidala, gledat ćete krvavi rat‘

 Gilbert Burns 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Iako je još jučer govorio kako poštuje Masvidala, danas tvrdi da će ga završiti na UFC 287 priredbi u četvrtom mjesecu

Početkom četvrtog mjeseca održat će se UFC 287 priredba, a predvodit će ju stari znanci Israel Adesanya i Alex Pereira u borbi za titulu srednje kategorije. Osim toga, na priredbi nas čeka mnoštvo zanimljivih borbi od kojih je sigurno jedna i ona između Gilberta Burnsa i Jorgea Masvidala.

Masvidal će se pokušati vratiti iz tri uzastopna poraza, no neće imati lagan zadatak. Gilbert Burns je nedavno pred domaćom publikom svladao Neila Magnyja, a preko Masvidala će tražiti novu priliku za napad na pojas. Iako je proteklih dana govorio samo lijepe riječi za ‘‘Gamebreda‘‘, sinoć je ipak malo promijenio ploču:

‘‘Mislim da to neće biti lagana borba, bit će krvavo. Mislim da ćete gledati kako stojimo i razmjenjujemo, gledat ćete rat i finiš. Znate, možda u drugoj, a možda i u trećoj rundi. Ali, ja gledam da dođem do finiša pa koliko god bude trebalo. To može biti jiu-jitsu, može ‘submission‘, a može biti i nokaut. Možda će biti i tehnički nokaut, no kako god. Radujem se što ću završiti Jorgea Masvidala na UFC 287 priredbi‘‘, rekao je Burns za Submission Radio.

Jučer je Burns rekao kako poštuje Masvidala te smatra da nije gangster kakvim se želi prikazati, naprotiv, smatra ga dobrim čovjekom. Dugo je Burns zazivao ovaj meč te ga je napokon i dobio, a nakon toga je odmah počeo izlaziti sa zahtjevima.

Prvo je ‘‘Durinho‘‘ tražio pet rundi, a zatim je predložio da Masvidal kao ulog donese svoj ‘‘BMF‘‘ pojas. Naravno, ništa od toga mu nije ispunjeno te će se morati zadovoljiti s onim što je dobio, a to je meč protiv ‘‘Gamebreda‘‘.

UFC 287 održava se 8.4. u Miamiju.

Linker
04. srpanj 2024 18:18