UFC

Gaethje pokazao koliko su napredovali pregovori za borbu protiv McGregora

Justin Gaethje i Conor McGregor
 Instagram
Justin Gaethje ne skriva želju odraditi borbu protiv Conora McGregora. Štoviše, fanovima je odlučio pokazati koliko daleko se otišlo s pregovorima za taj okršaj.

Iako je nakon pobjede protiv Donalda Cerronea izjavio kako je Conor McGregor u mirovini i kako ga zanima samo borba za UFC titulu, Justin Gaethje ipak bi volio osjetiti financijsku injekciju kakvu donosi borba protiv najpopularnijeg MMA borca svijeta. Štoviše, već ranije ove godine njih dvojica su bili u pregovorima s UFC-om, no tad se McGregor ozlijedio. Da bi volio odraditi tu borbu, Gaethje je zapravo priznao već dan nakon spomenute izjave iz Octagona.

Nije poznato planira li UFC tu borbu i postoje li neki razgovori, no Gaethje je pregovore već započeo osobno. Napravio je to putem Instagrama, a na drugoj društvenoj mreži gdje je aktivan, Twitteru, podijelio je sliku koja otkriva koliko daleko je to otišlo.

"Bori se protiv mene u Irskoj! Treba mi taj kaos u životu", poruka je koju je Gaethje ostavio McGregoru. Zanimljivo je kako je njen datum 31. ožujka, a odgovor još uvijek nije dobio. Vjerojatno iz tog razloga je sliku i postavio, s ciljem da isprovocira reakciju Irca. No, McGregor se bavi drugim poslovima. On je ovih dana objavio kako će se nešto dogoditi 14. prosinca u Dublinu, no sve su manje šanse da to ima ikakve veze s njegovom sportskom karijerom.

Gaethje je trenutno u nizu od tri pobjede, a sve je ostvario nokautom u prvoj rundi. Najatraktivniji MMA borac svijeta svakako bi McGregoru pružio ono što fanovi žele vidjeti, no pitanje je želi li Irac taj spomenuti kaos u svom životu, odnosno postoji li UFC-u dostupan novac kojim ga je moguće na to nagovoriti.

Dana White je McGregora najavio kao drugu opciju za Khabiba Nurmagomedova, ako ne uspije doći do dogovora borbe njega i Tonyja Fergusona. Vjerojatno će zbog toga i eventualna borba protiv Gaethje pričekati.

Linker
27. lipanj 2024 03:35