UFC

(FOTO) Uz fantastičnu fotografiju, Miočić se zahvalio posebnim ljudima

Stipe Miočić
 screenshot/YouTube
Nakon još jedne pobjede, Stipe Miočić nije zaboravio zahvaliti se onima čiji je ponosni pripadnik

Odavno je poznato kako je Stipe Miočić posebna osoba, tako nespecifična za jednog MMA prvaka. Čovjek je to koji u prvi plan uvijek stavlja svoju obitelj i zajednicu, a vrlo često zna istaknute i svoje hrvatsko porijeklo. Ipak, jedno posebno mjesto u njegovom srcu nosi njegova druga strast, njegov posao za koji se školovao.

Vjerojatno već ptice na grani znaju kako je Stipe zapravo viši medicinski tehničar u vatrogasnoj postrojbi. Možda sam prijevod vatrogasac nije točan, budući da on nije onaj koji na intervencijama ulazi u požare, osim ako situacija nije krajnje kritična, no on po mnogima radi i važniji posao. On radi direktno s ljudima koji su nerijetko životno ugroženi, a za to tek treba posebna mirnoća i staloženost.

I to je nešto čime se Stipe ponosi, što su uostalom prepoznali "first responderi" iz svih dijelova SAD-a i svijeta, pružanjem podrške. On se sad njima svima, uz objavu fantastične fotografije na Instagramu, odlučio obratiti.

"Moram uzeti minutu da bih se obratio vrlo posebnim ljudima. Svim svojim kolegama iz hitnih službi, muškarcima i ženama koji služe našoj domovini. Svaki put kad ulazim u Octagon, vi ste sa mnom. Ljubav koju sam iz svih dijelova svijeta ovog tjedna dobio od vas je nevjerojatna. Za vas nemam ništa osim ljubavi i zahvalnosti. Budite mi dobro i Bog vas blagoslovio", napisao je Miočić uz značajan hashtag kojim je još jednom ponosno istaknuo kako je vatrogasac.

Stipe je potvrdio kako će se tijekom oporavka od ove borbe vratiti u svoju postrojbu, gdje je unatoč svemu kroz sve ove godine ostao na pola radnog vremena.

Linker
06. listopad 2024 06:51