UFC

(FOTO) Procurile Jonesove fotografije iz stiptiz kluba u kojem je navodno napastovao konobaricu

Jon Jones
Novi potencijalni problemi za Jona Jonesa ili možda rješenje postojećih! Popularni američki tabloid TMZ Sport se dokopao fotografija UFC zvijezde i njegovog brata Chandlera Jonesa, koje su snimljene u striptiz klubu u noći kada se dogodio navodni incident (seksualno napastovanje) s konobaricom, koji proteklih dana puni američke medije.

Podsjetimo kako je Jones te večeri zajedno sa svojim bratom vrijeme provodio u "TD's Eubank Show" klubu u svom gradu Albuequerqueu. Trenutačno se istražuju optužbe prema kojima je ošamario djevojku po njezinom spolovilu tijekom ludog noćnog izlaska koji se dogodio 19. travnja. Konobarica je tvrdila da ju je Jones na silu ljubio po vratu i tjerao da se popne na stol i pleše. Ista žena također tvrdi da joj je Jones nešto kasnije prišao s leđa i uhvatio je u zahvat gušenja dignuvši je pritom s poda.

Zanimljivo je kako je TMZ Sports objavio fotografije, ali da također tvrde kako osoba koja je snimila iste nije vidjela Jonesovo nasilničko ponašanje. Autor slika je primjetio da se UFC prvak čitavu noć "družio" s djevojkama, ali nije vidio ništa što bi bilo slično nasilničkom ponašanju.

Jones i Chandler su sjedili u prvom redu odmah do pozornice i nisu pokušavali sakriti. Očevici tvrde da su ih ljudi prepoznali, ali da ih to nije smetalo. Kada su UFC prvak i njegov brat otišli iz kluba, konobarica je nazvala policiju koja je zaključila da se radi o potencijalnom nastastovanju. Jones je platio jamčevinu, a uskoro ga očekuje suđenje. Problematični borac je vrlo oštro demantirao sve otpužbe, a njegova pravnapredstavnica Denise White tvrdi da će biti oslobođen.

Fotografije možete pogledati na ovom LINK-u.

Linker
05. srpanj 2024 12:21