UFC

(FOTO) Pogledajte groznu Burnsovu ozljedu: 'Ovo se zaista rijetko događa'

Herbert Burns
 Screenshot
Herbert Burns upisao je pobjedu za samo 80 sekundi borbe, ali Octagon je napustio s groznom ozljedom

Brat Gilberta Burnsa otvorio je proteklog vikenda u Las Vegasu UFC 250 priredbu te nakon minute i 20 sekundi gušenjem zaustavio veterana Evana Dunhama. Herbertu je to bila peta pobjeda u nizu, odnosno druga otkako se priključio UFC-u, a osim uspješnog nastupa, ovaj će event pamtiti i po jednoj gadnoj ozljedi.

Nedugo nakon što je ugušio svog suparnika Burns je počeo šepati po Octagonu, a to je još za vrijeme prijenosa primijetio UFC-ov komentator Joe Rogan.

"Izgleda da se Herbert ozlijedio. Nešto je nastradalo...", komentirao je Joe, a onda i nekoliko trenutaka kasnije dobio potvrdu od samog borca.

"Moje stopalo krvari dosta jako. Mislim da je posjekotina nastala u trenucima kada smo bili uz kavez. Pokušao sam ga gurnuti, lijevo stopalo mi je prošlo kroz ogradu i tu je nastala ogromna posjekotina. Krvarim, ali bit ću dobro", objasnio je Burns nedugo nakon borbe.

A o koliko se ozbiljnoj posjekotini radi pokazao nam je i UFC-ov doktor Greg Hsu koji je preko Twittera objavio dvije fotografije.

"Sigurnosni savjet za borbe u UFC-u: Pravilo je da ne smijete ništa gurati kroz ogradu jer će vas ona rastrgati. Doduše, ovo se zaista rijetko događa", dodao je Hsu uz 'prije' i 'poslije' fotografiju Herbertovog stopala.

Linker
05. srpanj 2024 18:22