UFC

(FOTO) Koji vam se UFC plakat za Dansku više sviđa? 'Normalan' ili u Lego stilu?

UFC i Lego
 Ilustracija
Za samo nekoliko dana, točnije 28. rujna, UFC će održati svoju prvu priredbu u Danskoj. Da budemo precizniji, elitna svjetska MMA promocija stiže u glavni grad Copenhagen gdje će se održati Fight Night event koji predvode Šveđanin Jack Hermansson i Amerikanac Jared Cannonier.

Još prije nekoliko tjedana otkriven je službeni poster priredbe na kojem očekivano dominiraju dva glavna protagonista - Hermansson i Cannonier. U donjem kutu se nalaze borci koje ćemo pratiti u sunaslovnoj borbi večeri. Islandski majstor BJJ-a Gunnar Nelson će ukrstiti rukavice s Gilbertom Burnsom.

U utorak je UFC na svom službenom Instagramu objavio još jednu verziju plakata za priredbu u Royal Areni u Copenhagenu koja nas je oduševila. I sam UFC je uz fotografiju napisao "borilački plakati izgledaju mnogo drugačije u Danskoj!". I zaista izgledaju...

Hermansson i Cannonier su na njemu postali likovi iz popularnih danskih igračaka "Lego kocaka". S obzirom na ogroman broj evenata koji UFC održava svake godine, nije teško shvatiti da nekada i njihovim dizajnerima nedostaje inspiracije i mašte. Ovaj put su to nadoknadili spojivši prepoznatljive elemente jedne zemlje i vizualni identitet prvog plakata na kojem se Hermansson i Cannonier odmjeravaju. U nastavku možete pogledati oba postera i sami odlučiti koji vam se više sviđa.


Linker
28. rujan 2024 23:04