UFC

(FOTO) Je li ovaj čovjek Wolverine? Overeem samo 12 dana nakon stravične posjekotine izgleda 'kao nov'

Rozenstruik vs. Overeem
 screenshot
Alistair Overeem je poput Wolverina! I to doslovno! Samo 12 dana nakon što je Nizozemac pretrpio jednu od najgadnijih posjekotina ikada viđenih u povijesti slobodne borbe, dojam je da bi sutra mogao ponovno u kavez. Čak je i predsjednik UFC-a Dana White ostao šokiran viđenim oporavkom.

Podsjetimo kako je uopće došlo do gadne posjekotine na gornoj usnici. Bivši Strikeforce prvak je vodio na bodove u meču protiv Jairzinha Rozenstruika na priredbi koju su predvodili, da bi samo nekoliko sekundi prije kraja pete runde Surinamac plasirao neugodnu desnicu kojom je bacio "The Reema" u nokdaun i tako riješio pitanje pobjednika. Kada se uspio pridići na noge, Overeem je izgledao poput vanzemaljca radi ogromne posjekotine na gornjoj usnici. Mnogi su odmah pomislili da je to njegov kraj. Kako bi se netko mogao vratiti nakon tako nečega?

No, manje od dva tjedna nakon stravične ozljede, Overeem je "kao nov". Fotografiju oporavljenog bivšeg K-1 WGP šampiona objavio je nitko drugi do predsjednika UFC-a Dane Whitea. Na njoj je teško uopće primjetiti gdje je prije samo 12 dana bila duboka i široka posjekotina.

"Alistair Overeem, ovo je nevjerojatno!", napisao je predsjednik UFC-a uz sliku na Instagramu. Većina komentara ispod fotografije ide u istom smijeru. UFC fanovi su pozitivno iznenađeni nevjerojatnim oporavkom i konstatiraju da bi se Nizozemac mogao doslovno sutra boriti.

"Bila je to dobra borba. Pobjeđivao sam u svim rundama, radio svoju stvar. Ako mene pitate, sudac je prebrzo zaustavio borbu. Nisam bio out, bio sam u knockdownu, odmah sam se vratio na noge", rekao je Overeem za ESPN potvrdivši najvjerojatnije tako da će i dalje nastupati u elitnoj organizaciji.

View this post on Instagram

@alistairovereem that’s amazing

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Linker
30. rujan 2024 23:36