UFC

Donald Cerrone na Valentinovo otkrio sjajnu vijest

Obitelj Cerrone
 screenshot/Youtube
Donald Cerrone poprilično se promijenio kao osoba i kao borac otkako je postao otac svog sina Dacsona Dangera. Više puta je napomenuo kako je 'Daddy Cowboy' opasniji nego onaj obični jer se ima za koga boriti. Koliko će tek biti opasan krajem ove godine, nakon što je na Valentinovo otkrio kako će uskoro biti 'Double Daddy'?

Cerroneova obitelj nije se često viđala uz njega. Naravno, baka je uvijek tu, dok njegova nekada djevojka, a danas supruga Lindsey baš i nije sudjelovala na priredbama gdje je nastupao. Sve dok nije bilo potrebno paziti na malog Dacsona pa od tada i Lindsey često viđamo u kavezu. Cerrone je prestao sa svojim prečestim adrenalinskim avanturama otkako je postao otac te se smirio na više načina.

Kako je jučer bilo Valentinovo, globalno poznati dan zaljubljenih, tako je Donald odlučio isti čestitati svojoj supruzi putem objave na Instagramu. U njoj se zahvalio na najljepšem daru koji je u životu dobio, svom sinu, a onda je otkrio kako će na svijet uskoro stići i drugo dijete. Dogodit će se to u rujnu. Ako je Daddy Cerrone bio opasniji i fokusiraniji, možemo si samo misliti koliko će biti Double Daddy.

Obitelji Cerrone svakako vrijeme čestitati i izraziti nadu kako ćemo glavu ove obitelji gledati u Octagonu sve dok on bude bio sposoban pružati atraktivne izvedbe na kakve smo od njega navikli.

Linker
06. srpanj 2024 00:52