UFC

Dominick Reyes: Jonesa poštujem kao borca i prvaka, kao osobu baš i ne

Dominick Reyes
 Screenshot/Youtube
Dominick Reyes oglasio se prvi put nakon što je potvrđen njegov meč protiv Jona Jonesa, aktualnog prvaka UFC-ove poluteške kategorije.

Iako se o borbi Reyesa i Jonesa šuška već neko vrijeme, tek je ovog tjedna službeno potvrđena.

"Nikada ne znate, ne možete kontrolirati sve. Ja mogu kontrolirati što ću raditi u toj borbi, kako ću živjeti, kako ću reagirati, i na to sam usredotočen. A ne mogu kontrolirati što drugi ljudi govore. Ne zamaram se time, želim se boriti najbolje što mogu", rekao je Reyes za MMA Junkie.

Reyes je od ulaska u UFC ostvario šest pobjeda u nizu, a posljednju protiv Chrisa Weidmana nokautom u prvoj rundi u listopadu. U 12 MMA borbi ima isto toliko pobjeda od čega 7 nokautom.

"Dobar sam borac i sportaš. Tu sam gdje trebam biti. U gornjem sam ešalonu boraca. Za mene je teži posao bio pronaći ono što me povezuje s fanovima, što ih uzbuđuje. Otkrio sam da su to nokauti”.

Ne brine ga Jonesovo podcjenjivanje.

"Mislim da je zbunjen, ne zna kako se nositi sa mnom. Još se nismo upoznali, nije me susreo, ne zna jesam li umišljen ili nešto drugo. Osjećam veliko poštovanje prema njemu, posebno kao prema borcu i prvaku. Kao osobi baš i ne toliko. Ali ipak je on Jon Jones. Ipak je najveći ikada. P4P broj jedan. Dobio sam veliku priliku boriti se s najvećim borcem ikada. Svjestan sam toga tko je Jones. I kad uđemo u kavez imat ću poštovanja, ali to je borba, nismo prijatelji. Ne zanima me što je bilo prije. Ovaj trenutak je jedino što je važno, a tvoja prošlost mi ne znači baš ništa", poručio je Reyes.

Borba je zakazana za 8. veljače u Houstonu.

Linker
06. listopad 2024 05:44