UFC

‘Dolazim tamo da napravim vatromet, protiv Pereire neću koristiti rušenja. Uvijek sam nasilan i uzbudljiv‘

Khalil Rountree Jr.

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Rountree Jr. siguran je u svoje šanse u borbi s Alexom Pereirom

Khalil Rountree otkrio je da nema namjeru koristiti rušenja kada se suoči s Alexom Pereirom. Na UFC-u 307, Rountree će se suočiti s najvećim izazovom svoje karijere, boreći se za naslov UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Pereire, u meču koji mnogi teško mogu povjerovati da se stvarno događa. Dok je Rountree nedavno morao prevladati neke kontroverze, Pereira je bio zauzet dominiranjem u diviziji.

Pereira je nokautirao Jirija Prochazku kako bi postao prvak. Zatim je nokautirao Jamahala Hilla kako bi zadržao titulu. Nakon toga, nokautirao je Prochazku po drugi put, čime je osigurao svoj ostanak na vrhu.

Rountree je svjestan težine zadatka koji ga čeka. Ipak, ne izgleda kao da će pribjeći rušenjima kako bi ostvario pobjedu. "Dakle, poslušajte ovo: u svojoj karijeri nikada nisam pokušao izvesti jedno rušenje" izjavio je Rountree za The Schmo. "To nije u mojim planovima, zar ne? Ovdje sam da pružim nevjerojatnu borbu za fanove. Ova borba, bez obzira na to što tko kaže, je za fanove."

"Mislim da, s mojim stilom i njegovim stilom, ova borba neće razočarati. Dakle, tamo sam da radim ono što radim, ono što moji fanovi i svi znaju da sam sposoban učiniti, i sve što mogu reći je da očekujete vatromet, čovječe."

"Dolazim tamo, pružam nastupe koje pružam, uvijek su uzbudljivi, uvijek su nasilni, tako da mogu očekivati to i još više. A na kraju, pojas oko mog struka sve to potvrđuje. Jako sam sretan, čovječe."

Linker
17. rujan 2024 15:23