UFC

Dillashaw otkrio svog favorita u meču Yana i Sterlinga: ‘‘Mora samo obraniti rušenja i izdominirati!‘‘

T.J. Dillashaw

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bivši prvak ne taji kome želi uzeti pojas na ljeto

Bivši prvak UFC-ove bantam kategorije, T.J. Dillashaw trenutno se oporavlja od operacije te će sigurno pomno pratiti revanš između Petra Yana (16-2, 8-1 UFC) i Aljamaina Sterlinga (20-3, 12-3 UFC).

''Trenutno sam jako dobro, iako se oporavak koljena od moje zadnje borbe odvijao dulje nego što sam očekivao. Nadao sam se da ću se moći boriti u prva tri mjeseca ove godine, no to je propalo. Prije tri tjedna sam imao novu operaciju koljena i rana još uvijek zarasta. Za tri tjedna bih trebao biti na sto posto što je savršen trenutak da vidimo tko će biti prvak na kraju, da napokon vratim svoj pojas.'', Rekao je T.J. Dillashaw za MMA Junkie.

Također, naglasio je kako će famozni revanš gledati iz prvog reda: ''Inače ne idem na puno borbi, čak niti ne gledam borbe ukoliko nemam nekog osobnog interesa u njima. Međutim za ovu moram imati dobro otvorene oči.''

Nije ni propustio prognozirati ishod revanša između Yana i Sterlinga: ''Titulu je osvojio diskvalifikacijom (Sterling) i malo je odglumio, zar ne? Za mene je Petr Yan pravi prvak, a mislim da će to i pokazati.'', rekao je Dillashaw.

„Sterling ga definitivno mora nathrvati za pobjedu. Iskreno, jedini način je da ga završi u parteru. Mislim da neće biti sposoban održati taj visoki tempo kroz cijelu borbu, a stand-up mu nije toliko dobar da ugrozi Yana. Yan se mora držati istog plana kao prošli put, biti strpljiv, braniti rušenja i na kraju ga izdominirati.''

Otkrio je i svog favorita: ''Yan je tip s kojim se želim boriti. Rujan, listopad, svejedno. UFC ide u Abu Dhabi 22. listopada, to bi bilo super. Ja samo želim svoj pojas nazad.'', zaključio je Dillashaw.

Linker
05. srpanj 2024 21:14