UFC

'Demolidor' Pereira ugovorio novu UFC borbu

Michel Pereira
 screenshot
Bivši SBC prvak i po mnogima najatraktivniji MMA borac svijeta, Michel Pereira, ugovorio je svoju drugu UFC borbu. 14. rujna nastupit će na Fight Nightu u Vancouveru, a protivnik mu je Sergey Khandozhko iz Rusije.

25-godišnji Michel Pereira (22-9, 1-0 UFC) u svibnju je imao impresivan UFC debi nastup. Predstavljen kao borac koji će donijeti nešto novo u promociju, Brazilac je odlučio najave opravdati. U svom atraktivnom stilu nokautirao je Dannyja Robertsa, čime je odmah pokupio i bonus za najbolju izvedbu, a već sad mu slijedi prilika za novo dokazivanje.

Ugovorio je Pereira borbu na priredbi koju će 14. rujna u Vancouveru predvoditi Donald Cerrone i Justin Gaethje. Tamo će mu se suprotstaviti (26-5, 1-0 UFC), dvije godine od njega stariji borac koji je također upisao pobjedu u prvom UFC nastupu. Bilo je to prvog lipnja u Stockholmu, gdje je bio bolji od Rostema Akmana u vrlo neizvjesnoj borbi. Prije UFC-a borio se u ACB promociji gdje je upisao po četiri pobjede i poraza što nikako nije uspjeh za pohvalit se. Ipak, to nije smetalo UFC-u da ga angažira.

Nakon sjajnog prvog nastupa, ali i svega što se prikazalo u najavama njegovih ranijeg predstava, od Pereire se jako puno očekuje. On je sam izjavio kako mu nije cilj postati prvak nego borac čije borbe nitko neće htjeti propustiti. Na najboljem je putu, no naravno da mu pobjedu nikako na njemu neće loše doći. Ispod teksta možete pogledati nokaut iz njegovog UFC debija.

Linker
04. srpanj 2024 09:36