UFC

Dana White: ‘Usman mi je rekao da mu je pao teret s leđa otkad je izgubio pojas‘

 Kamaru Usman i Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘Izgorio‘ je pokušavajući sustići legendarnog Andersona Silvu

Nakon što je prošle subote izgubio titulu protiv Leona Edwardsa, Kamaru Usman se javio UFC-ovom predsjedniku Dani Whiteu te mu opisao kako se osjeća sada kada više nije na tronu velter kategorije.

Podsjećamo, Kamaru u subotu navečer vodio gotovo cijeli meč protiv Leona Edwardsa, da bi ovaj u petoj rundi ‘iz ničega‘ izvukao ‘high kick‘ i uspavao prvaka. Bilo je to iznenađenje za brojne fanove, ali i za samog Danu.

‘‘Razgovarao sam s njim, odličnog je duha. On tako jako želi revanš, ali mi je i rekao da mu je toliko teret pao s leđa sada kada više nije prvak. Bio je pod velikim pritiskom koji je bio uzrokovan time što je htio srušiti rekord Andersona Silve. No, svakako jedva čeka revanš‘‘, rekao je Dana.

Međutim, White je imao i samo riječi hvale za nogo prvaka Edwardsa. Istaknuo je kako je imao dosta težak put da dođe do toga gdje je sad, a povodom toga je i komentirao:

‘‘On je spreman, apsolutno je spreman za obranu titule. Spreman je ići na bilo koga, ali će prvi morati obaviti sve medijske poslove kad dođe kući. Puno toga se promijeni kada osvojite pojas, svijet će mu se okrenuti ali on je spreman na to.‘‘

Već se sada, nekoliko dana nakon meča uvelike govori o trilogiji Usmana i Edwardsa. Iako službene potvrde datuma i lokacije nema, nagađa se da bi to moglo biti početkom sljedeće godine na Wembleyju.

Linker
01. srpanj 2024 15:45