UFC

Dana White odbacuje meč Jakea Paula i Conora, YouTuber oštro uzvratio: ‘Prestani tražit izlike‘

Dana White i Jake Paul

 Screenshot (youtube, Impaulsive, Graham Bensinger)
UFC-ov predsjednik smatra kako je razlika u fizičkoj veličini prevelika

Dojam je kako Jake Paul neće prestati tražiti UFC meč, a naročito borbu protiv Conora McGregora, sve dok ne udovolje njegovim željama. Uzevši u obzir tenzije koje je stvorio na relaciji između sebe i Dane Whitea, poprilično su mali izgledi da se to dogodi pod okriljem UFC-a.

Nekako logičnije zvuči ideja da se Conor kroz par godina, pri zalasku karijere okuša u boksačkom meču protiv Paula. Irčev ugovor s UFC-om do tada bi možda bio i gotov te ne bi bilo zapreka da se dogovori s YouTuberom.

UFC-ov predsjednik Dana White kao što je navedeno, nema dobar odnos s Jakeom Paulom, ali nema ništa protiv Logana Paula koji je Jakeov brat. Dana je pristao gostovati u Loganovom podcastu naziva Impaulsive with Logan Paul te je dobio pitanje o mogućnosti borbe između Conora i Jakea.

''On se ne bi trebao boriti protiv Conora McGregora. Jake je ogroman. Koliko je tvoj brat visok, 185 centimetara i težak je oko 95 kilograma. Conor McGregor se bori u kategoriji do 70 kilograma. Težinske kategorije postoje s razlogom. Misliš da se Jake može spustiti na 77 kilograma?'', White je pitao Logana, na što je Logan odgovorio kako sumnja u to.

''Da, upravo tako. Conor se borio protiv Natea u toj kategoriji, a to nije niti blizu težinska kategorija kojoj pripada.'', objasnio je White.

Conor McGregor visok je 175 centimetara i zasigurno bi Paul imao prednost kad su fizikalije u pitanju. Ipak, Conor bi tu razliku trebao nadomjestiti svojom kvalitetom i iskustvom. Dana je prilikom gostovanja u spomenutom podcastu napomenuo kako je s godinama naučio da nikad ne otpisuje mogućnost nekih događanja pa tako niti sada ne želi sa sigurnošću tvrdit da se ovaj meč nikad neće ugovorit. Što se Jakea Paula tiče, White je istaknuo kako ne mrzi tog dečka jer ne može mrziti nekog tko pokušava zaraditi novac. U slučaju da ga mrzi, rekao je kako mu uopće ne bi niti pridavao pozornost.

Whiteovi komentari koji donekle zvuče pomirdbeno, nisu spriječili Jakea da se oglasi na Twitteru te da ponovno uputi seriju optužbi.

''Dana White moli za treći meč Conora i Diaza. Oni su se oba puta borili u kategoriji do 170 'pounda' (velter kategorija). Ja ću se boriti protiv Conora u kategoriji do 175 'pounda' (79.37 kg), nije problem. Prestani tražiti izlike.'', Paulov je odgovor putem Twittera.

Sve se više priča o ovom meču, a nedavno ste imali prilike čitati i o ''Twitter prepirci'' između McGregora i Paula. Očito je kako sve uključene strane prepoznaju da bi mogli dobro zaraditi na takvoj borbi, a sukladno tome, raste i interes te promocija potencijalnog meča.

Linker
20. lipanj 2024 20:41