UFC

Dana White: ‘Jared Gordon je imao lošu taktiku protiv Pimbletta i to ga je koštalo pobjede‘

Paddy Pimblett vs. Jared Gordon 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Bilo je i za očekivati da će u svakom slučaju braniti svog mezimca

Otkako je borba sinoć završila, ne prestaje se komentirati ishod one između Paddyja Pimbletta i Jareda Gordona. Naime, pobjedu je odnio Paddy jednoglasnom sudačkom odlukom iako mnogi smatraju kako je Gordon trebao odnijeti pobjedu. Kako bilo, Paddy je došao do četvrte pobjede u UFC-u iako će sigurno ostati gorak okus u ustima.

Ruku na srce, Paddy nije bio bolji od Gordona u tom meču. Pokazao je puno nedostataka u svojoj igri a pogotovo prilikom razmjena kada visoko digne bradu te je svaki udarac Gordona sjedao na mjesto, a nije ga ugrozio ni u grapplingu.

Ono što s druge strane zamjeraju Gordonu jest neaktivnost u trećoj rundi odnosno klinč uz žicu bez neke posebne akcije, no Dana White Smatra da je Gordon općenito imao lošu taktiku:

‘‘Gordon je imao užasnu taktiku kad je ulazio u tu treću rundu. Mislite da je pobijedio prve dvije runde? Sa sucima? Kako to vi možete znati? Zašto je ušao u treću rundu i odbacio ju, zašto se nije borio za tu pobjedu. Ako mislite da znate tko je pobijedio koju rundu, vi ste ludi. Radim ovo već 23 godine i nemam je**nog pojma o čemu vi govorite‘‘, rekao je Dana na pressici nakon borbe.

Nije jasno o čemu Dana točno govori kad su sudačke kartice bile dostupne odmah nakon borbe te se jasno vidjelo tko je dobio koju rundu. Kako uvijek ‘‘ruka ruku mije‘‘ ovakve izjave ne čude te je i bilo za očekivati da će u svakom slučaju braniti svog novog mezimca.

Linker
07. srpanj 2024 03:34