UFC

Dana komentirao Conorovo pristupanje USADA-inom programu: ‘Imamo još jako puno toga za učiniti oko borbe‘

 Conor McGregor i Dana White 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Što se protivnika tiče, to bi trebao biti Michael Chandler protiv kojeg se i natjecao u ovoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, iako se datum ne može znati u ovom trenutku

Prošlog su tjedna fanovi Conora McGregora konačno dočekali nešto ljepše vijesti, odnosno da je Irac konačno pristupio USADA-inom programu testiranja na doping u trajanju od šest mjeseci.

Dva negativna testa će biti dovoljna da McGregora ponovno vidimo u UFC-ovom kavezu, a sami datum povratka još nije definiran. Dana White je jučer rekao kako je prvi korak napravljen, ali da je i dalje pred njim dug put prije nego se opet počne boriti.

‘‘Doslovno nemam ništa isplanirano za McGregora u ovom trenutku. Papiri su predani. Osluškivat ćemo cijelu situaciju i gledati kako će se odigrati. Još je puno toga ostalo za učiniti ako pričamo o njegovoj borbi. Vidjet ćemo gdje će sletjeti‘‘, rekao je Dana za MMA Junkie.

Dani Whiteu je nedvojbeno drago što će McGregor ponovno ući u UFC-ov kavez, tako da je i ovaj prvi korak ipak bio važan. Conor se nadao da će uspjeti isposlovati iznimku od antidopinškog testiranja i da će se u kavez vratiti već ove godine, no to se ipak neće dogoditi jer je tek prošli tjedan ušao u USADA-in program.

Što se protivnika tiče, to bi trebao biti Michael Chandler protiv kojeg se i natjecao u ovoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, iako se datum ne može znati u ovom trenutku. Možemo samo nagađati da UFC planira McGregora staviti na svoju jubilarnu 300. priredbu.

Linker
04. srpanj 2024 09:25