UFC

Covington nastavlja paljbu po Jonesu: ‘Što si nosio u torbi kad si udario trudnicu na semaforu i pobjegao?‘

Jon Jones 

 PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA Patrick T. Fallon/afp/profimedia
Nakon što je UFC-ovog prvaka teške kategorije prozvao zbog neprofesionalnosti, Colby mu je sada odlučio postaviti i neka ‘škakljiva‘ pitanja

Prema posljednjim najavama Dane Whitea, Colby Covington mogao bi se, u sunaslovnoj borbi UFC 295 priredbe, koju će predvoditi monumentalni teškaški okršaj Jona Jonesa i Stipe Miočića, boriti s prvakom velter divizije Leonom Edwardsom. "Chaos" je oduševljen tom idejom i jedva čeka odmjeriti snage s "Rockyjem" u Madison Square Gardenu, a čini se kako ne može dočekati ni da se vidi s Jonesom licem u lice. Kalifornijski borac najprije je prozvao UFC-ovog teškaškog prvaka zbog neozbiljnosti, nepouzdanosti i nesportskog života, a sada je istaknuo i koliko bi se volio sučeliti s njim, te mu postaviti neka, u najmanju ruku, škakljiva pitanja.

"Tko me ne želi vidjeti na pozornici s Jonesom? Društvo, znate koja pitanja ću mu postaviti? Ona na koja svi žele dobiti odgovore", rekao je Covington za Submission Radio, pa nastavio:

"Što je pikogram, Johnny? Hej, Johnny, tko su bile one dvije djevojke u tvom Bentleyju kad si se u Vegasu zabio u stup? Želim teška pitanja, momci. Hej Johnny, što je bilo u torbi kad si udario trudnicu na semaforu i pobjegao s mjesta događaja?".

"Borba večeri 11. studenog u Madison Square Gardenu bit će ona između Miočića i Jonesa, no čini se da Covington vjeruje kako bi mogao ukrasti "show" i organizirati svojevrsni "main event" i prije samog teškaškog meča za titulu i naslijeđe.

"Bit će to je**na električna tvornica ako mene i Jonesa stavite na istu pozornicu. Leon ne može toliko dugo biti na istoj pozornici sa mnom, pa biste mogli imati mene i Jonesa. A znamo da je nepouzdan, pa su to dva razloga, Dakle, završimo ovo, idemo u Madison Square Garden!", odlučan je bio 35-godišnji borac.

Linker
03. srpanj 2024 05:36