UFC

Covington komentirao meč Edwardsa i Muhammada: ‘Leon je nakon naše borbe izgubio motivaciju. Belal? On je pi**a‘

Colby Covington

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Colby je u svom trenutno posljednjem meču poražen upravo u meču za titulu, tako da sljedeću priliku mora dobrano zaslužiti

Ukoliko ste mislili da se Colby Covington neće javiti i komentirati prošlotjedni meč za titulu u velter kategoriji, prevarili ste se. Belal Muhammad na UFC 304 priredbi svladao je Leona Edwardsa odlukom sudaca i tako mu oduzeo titulu u velter kategoriji, nakon čega je izjavio da može revanš, ali za tri godine.

Ništa to nije promaklo Covingtonu. Iako tvrdi da nije gledao meč, jako dobro je upoznat sa svime što se događalo u njemu. Lošu izvedbu Edwardsa je, naravno, pripisao sebi, a ni za Belala nije imao lijepe riječi:

‘‘Leon je zaradio toliko novca u borbi protiv mene da jednostavno više nije gladan. Mislim da je izgubio motivaciju. Više se nema za što boriti. Već je ostvario sve što se može ostvariti. Dosegnuo je taj vrh planine, on nije tip koji će se nakon udarca ustati i boriti još jače. On odustaje‘‘, rekao je Colby za Submission Radio.

‘‘Belal je je**na pi**a. Jedini put kada se on želio boriti protiv mene je bilo kada sam ja već imao dogovorenu borbu za titulu. Tada je jedino spomenuo moje ime i nikada više jer je on mala kuja. On zna što bih mu ja učinio. Ukoliko nam se putevi preklope, više neće biti prvak‘‘, komentirao je i njega.

Šanse da im se putevi preklope, u ovom trenutku su nikakve. Colby je u svom trenutno posljednjem meču poražen upravo u meču za titulu, tako da sljedeću priliku mora dobrano zaslužiti. Naravno, osim ako ponovno ne preskoči red onih koji su napad na titulu i zaslužili.

Linker
03. rujan 2024 00:01