UFC

Cormier tvrdi da se Gane prepao Jonesa: ‘Oči su mu bile širom otvorene, sve je bilo previše za njega‘

Jones i Gane

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Mnogi su tvrdili da će upravo Gane Jonesu pružiti najteži meč u teškoj kategoriji, ali Gane se u meču nije pojavio

Mnogi su očekivali kako će Ciryl Gane Jonesu zadati najviše glavobolja među trenutnim teškašima, no to se jednostavno pokazalo krivim. Za nešto više od pola runde je Gane tapkao protiv Jonesa te je propustio vjerojatno najveću priliku u dosadašnjoj karijeri, a sad je pitanje kada će opet napasti pojas.

Gane je prošlog vikenda jednostavno pao bez ispaljenog metka te Jonesu nije pokazao apsolutno ništa, a djelovao je uplašeno i nedorastao zadatku. Tako smatra i Daniel Cormier koji ga je i u tjednu borbe intervjuirao:

‘‘Gotovo se osjećalo kako je taj trenutak prevelik za njega. Jeste li i vi imali taj osjećaj kada je borba počela? Je li vas ovo razočaralo s Ganeove strane? Jer meni se činilo kako se jednostavno prepao tog trenutka‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘.

‘‘Intervjuirao sam Ciryla Ganea neki dan na svom YouTube kanalu. Tada mi je rekao kako nije fan Jona Jonesa, a to je bio naslov jer je rekao da se bori toliko kratko da je mogao vidjeti što je Jones učinio u kasnijem stadiju karijere i da ne može idealizirati ono što je činio ranije. Tad sam mu vjerovao kao i ostalima. Ali kad je natjecanje krenulo, nije se tako osjećalo kad je Jones odlazio od njega. Kevin Holland je postavio sliku i napisao ‘ovako gledate u GOAT-a‘. Ciryl Gane je izgledao šokirano, nije vjerovao što se događa. Oči su mu bile širom otvorene. Ne možete biti tako zaljubljeni u lika s kojim se tučete‘‘, objasnio je Cormier.

Gane je uistinu izgledao neprepoznatljivo od prvog zvuka zvona, tako da nije opravdao očekivanja da će Jonesu pružiti najtežu dobrodošlicu u tešku kategoriju.

Linker
01. srpanj 2024 03:04