UFC

Cormier reagirao na Jonesov poziv da komenira njegovu povratničku borbu: ‘Jones napokon sazrijeva‘

Daniel Cormier i Jon Jones 

 JEFF ZELEVANSKY/Getty images/Profimedia
Cormier je također svjestan da ga fanovi prozivaju za pristrano komentiranje mečeva, no to Jonesa ne muči previše

Do povratka Jona Jonesa ostalo je još jako malo, a uzbuđenje je svakim danom sve veće oko spektakularne UFC 285 priredbe. Predvodit će ju Jones zajedno s Cirylom Ganeom, a osim toga nas čeka još jako puno vrhunskih borbi koje nipošto ne želite propustiti.

Rivalstvo Jonesa i Cormiera obilježilo je cijelu jednu eru u UFC-u, a prvi je rukavice o klin objesio DC te se bacio na komentatorski posao. On i Joe Rogan su gotovo stalna postava svakog PPV eventa, tako da bi se moglo dogoditi da Cormier komentira Jonesov debi u teškoj kategoriji. Jones protiv toga nema ništa, te je rekao kako bi mu to bilo više nego drago. Na to je reagirao i sam Cormier:

‘‘Svi vi znate što mislim o Jonesu sad i što sam mislio u prošlosti. To me vodi do pitanja kako da prihvatim te njegove riječi. To što je izjavio se može protumačiti kao kompliment, ali isto tako može biti i nešto drugo. S vremena na vrijeme me ljudi prozivaju zbog pristranog komentiranja, no ja ne trebam ničije dopuštenje da komentiram njegovu borbu‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Bit ću iskren s vama, lijepo je čuti kad vas netko tako prepozna, pogotovo kad imate takvu povijest s nekim. On vjeruje da ću biti pravedan prema njemu i da ću posao odraditi kako treba. Izgleda da Jones sazrijeva. Izgleda da je izabrao drugačiji pristup svemu nego što je to bilo ranije‘‘, dodao je Cormier.

Za nešto više od dva tjedna nas očekuje UFC 285 na kojem ćemo konačno gledati veliki povratak Jona Jonesa. Hoće li njegov stari znanac Cormier biti komentator, saznat ćemo uskoro.

Linker
03. srpanj 2024 02:08