UFC

Cormier McGregora prozvao ‘Doktorom Zlim‘: ‘McGregor je negativac jer je Chandler uzeo ulogu dobrog tipa‘

Conor McGregor 

 Megan Briggs/Getty images/Profimedia
Treba napomenuti da je ovo sve još na razini McGreogorove riječi, a UFC još nije službeno potvrdio da je ovaj meč ugovoren u tom vremenskom periodu

Conor McGregor jučer je bacio pravu ‘‘bombu‘‘ u videu kojeg je postavio na društvenim mrežama. Najavio je tom prilikom borbu protiv Michaela Chandlera u šestom mjesecu ove godine, a na samom kraju je uz smijeh rekao da će se borba održati u srednjoj kategoriji – kategoriji u kojoj se niti jedan od njih dvojice nikada nije borio.

Hoće li se na kraju uistinu boriti u navedenoj kategoriji, ne znamo, no Daniel Cormier misli da zna o čemu se tu radi. McGregora je prozvao ‘‘Dr. Zli‘‘, te je rekao kako to radi s namjerom da izmanipulira Chandlera:

‘‘Zašto je rekao 84 kg? Pa, morat ćete pogledati video i čuti onaj smijeh na kraju. Zvučao je kao ‘Dr. Zli‘ iz Austin Powersa. Sjećate se kako je Dr. Zli zbijao te sitne šale, a onda se smijao i pokazivao prstom na svoje lice? Znao je da radi nešto loše, a to sada radi i Conor McGregor‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘McGregor je zao, igra ulogu negativca, a ono što negativci rade jest da manipuliraju. McGregor je negativac, a znate zašto? Zato što Chandler odbija biti zao, a u ovoj situaciji je možda malo i trebao tako igrati. Reći Conoru da od**be, reći mu da je gotov s tom pričom‘‘, pojasnio je DC.

Chandler možda igra na kartu ‘‘dobrog tipa‘‘, no konačno je dočekao svoju priliku za borbu protiv McGregora. Treba napomenuti da je ovo sve još na razini McGreogorove riječi, a UFC još nije službeno potvrdio da je ovaj meč ugovoren u tom vremenskom periodu.

Linker
28. rujan 2024 01:08