UFC

‘Conore ako te sretnem u Španjolskoj, bit će mrtvih glava i sprovoda. Ispravit ću ti nos svojim šakama‘

Ilia Topuria na dočeku u Gruziji

 SCREENSHOT/TWITTER (GIORGI KOKIASHVILI)
Španjolac se, sudeći po tonu njegovog glasa, uopće ne šali

Ilia Topuria uputio je ozbiljno upozorenje Conoru McGregoru, dok njihovo verbalno prepucavanje ne jenjava.

McGregor (22-6) nedavno je u sponzoriranom prijenosu uživo na Duelbitsu napao UFC-ovog prvaka u perolakoj kategoriji, Topuriju (15-0), izjavivši kako će se obračunati s njim ako ga sretne u španjolskoj Marbelli, gdje će promovirati BKFC event 12. listopada.

Topuria je već neko vrijeme pozivao na borbu s McGregorom, ali nakon što je vidio Irčevu neaktivnost, proglasio ga je nevrijednim tog dvoboja. Kada su ga upitali za komentar na McGregorove prijetnje, Topuria nije ostao dužan bivšem UFC-ovom dvostrukom prvaku.

"Je** se, Conore," izjavio je Topurija tijekom Instagram Live prijenosa (Full Send MMA). "Svaki dan, cijeli dan. On nije na mom nivou, ni približno. Inače bih rado ‘posadio‘ ove šake u njegov mozak da vidim mogu li ga popraviti i ispraviti mu nos. Kad kaže da ćemo se sresti – neće mi ni pogledati u oči jer će se usrti od straha.

"McChicken. On će 12. biti na nekom događaju u Španjolskoj, dok ću ja biti u prvim redovima, ali ne kao gledatelj. Ja ću predvoditi priredbu. On već dugo propušta velike trenutke. Pa se nosi s tim, McGregore. Je** se!"

Topuria će predvoditi UFC 308 gdje će braniti svoj naslov u perolakoj kategoriji protiv Maxa Hollowaya u glavnoj borbi večeri 26. listopada u Abu Dhabiju na kojem će se boriti i Aleksandar Rakić protiv, po mnogima najopasnijim borcem u diviziji, Magomeda Ankalaeva. Ako se McGregoru dogodi da naleti na njega prije odlaska na borbu, Topuria ne planira biti suzdržan.

"Conore, plesat ću ti po glavi," nastavio je Topuria. "McGregorov problem je što ću mu spustiti jaja na čelo, baš ovdje, i zagrijati ga s tim. Onda ću ga baciti dolje i gaziti mu po glavi. Vidimo se okolo. Nadajmo se da se nećemo sresti, ili će biti sprovoda."

Linker
03. listopad 2024 17:43