UFC

Conor McGregor već trči ulicama Las Vegasa: 'Lijepo je ponovno biti na američkom tlu'

Dominick Cruz i Conor McGregor
 Conor McGregor/Instagram
Conor McGregor stigao je u Las Vegas dva tjedna prije zakazanog meča s Donaldom Cerroneom, koji predvodi UFC 246 priredbu 18. siječnja.

Najveća MMA zvijezda današnjice vraća se u UFC-ov kavez prvi put nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova u listopadu 2018. godine. McGregor će prvu MMA pobjedu u više od tri godine tražiti protiv "Cowboya", koji se vraća nakon dva uzastopna poraza (Tony Ferguson, Justin Gaethje) u posljednjih šest mjeseci.

McGregor je već u Las Vegasu gdje odrađuje posljednje pripreme i treninge uoči meča. Na Instagramu je objavio da je već potrčao ulicama Las Vegasa.

"Lijepo je ponovno biti na američkom tlu", napisao je Conor.

Posjetio je i UFC-ov institut gdje se družio s UFC-ovim veteranom Dominickom Cruzom.

McGregor tvrdi da je odradio dobre pripreme, a u njegovom timu tvrde da Irac nikada nije izgledao bolje i da mu odgovara što nije morao skidati kilažu za svoj treći nastup u velteru. Prva dva je odradio protiv Natea Diaza, nakon toga postao prvak lake kategorije pobjedom protiv Eddieja Alvareza, a tri godine kasnije izgubio novi meč za isti pojas od Khabiba Nurmagomedova. Pobjedom protiv Cerronea želi se približiti revanšu s aktualnim prvakom lake kategorije ili pokušati napasti pojas u velteru, kojeg trenutno drži Kamaru Usman. Na McGregorovom popisu za 2020. još je nekoliko potencijalnih protivnika poput Gaethjea i Masvidala, no najprije mora svladati iskusnog Cerronea.

Linker
06. srpanj 2024 00:16