UFC

Conor McGregor otkrio da je danas pričao s Whiteom: ‘Sve je dobro, borim se sigurno ove godine‘

McGregor i White

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Cijeli borilački svijet polariziran je oko meča McGregor-Chandler, a dvojac se ipak oko nečega složio

McGregor i Chandler trebali su se sukobiti u glavnoj borbi UFC-a 303 u Las Vegasu krajem lipnja. Međutim, ta se borba nije dogodila jer se McGregor povukao zbog ozljede prsta na nozi. Umjesto toga, u glavnom je događaju održan revanš za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji između Alexa Pereire i Jirija Prochazke.

Mnogi su se pitali hoće li borba između McGregora i Chandlera ikada biti održana, a sada je "Notorious" dao novi uvid u razvoj situacije. Conor McGregor se oglasio na svom X profilu i otkrio da je novi datum za borbu s Michaelom Chandlerom praktički dogovoren.

"Danas sam razgovarao s Danom o našem novom datumu, sve izgleda dobro! 2024. sigurno" napisao je McGregor u odgovoru Chandlera da se slaže s njim oko situacija s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom o čemu smo podrobnije pisali ranije danas.

Prošlo je tri godine otkako su ljubitelji borilačkih sportova posljednji put vidjeli Conora McGregora u oktogonu. Zadobio je prijelom tibije i fibule u svom trećem susretu s Dustinom Poirierom.

McGregorov planirani povratak za UFC 303 privukao bi veliku pažnju tijekom Tjedna međunarodnih borbi, ali UFC je uspio izvući maksimum iz loše situacije.

Sada se postavlja pitanje hoće li Conor McGregor zaista nastupiti u 2024. godini. Chandler je praktički stavio svoju karijeru na čekanje čekajući "Mystic Maca". Jasno je da je Chandler u financijskoj poziciji koja mu omogućava da čeka veliki isplatu.

McGregor i dalje ostaje veliki mamac za publiku, a njegov sljedeći nastup u oktogonu očekuje se kao veliki financijski uspjeh za UFC, ako do njega dođe.

Linker
17. rujan 2024 02:05