UFC

Chimaev odgovorio Muhammadu pa mu ovaj brzo uzvratio: ‘Nisi li se ti umirovio zbog prehlade?‘

Khamzat Chimaev

 Instagram
Khamzat Chimaev na otvoreni izazov je odgovorio ostavivši dojam da ga borba ne zanima

Priča koju Khamzat Chimaev i UFC neprestano ponavljaju je kako se nitko ne želi boriti protiv njega te kako mu je nemoguće dogovoriti borbu. S druge strane imamo Neila Magnyja koji ga konstantno proziva, kao i Gilberta Burnsa koji je rekao da bi prihvatio borbu protiv njega, a sad se tu uključio i Belal Muhammad.

Nakon što mu je pobjeda koju je proteklog vikenda ostvario nad Stephenom Thompsonom donijela petu pozicije na UFC-ovoj ljestvici izazivača velter kategorije, Belal je otkrio kako bi se volio boriti protiv Khamzata jer smatra kako trenutno pobjeda protiv njega vrijedi više od bilo koje druge pobjede u UFC-ovoj velter kategoriji. Uz podosta poštovanja rekao je kako jednostavno želi okušati se protiv Chimaeva i pokušati mu savladavši ga oduzeti sav hype koji oko njega postoji. Inače, Chimaev je na ljestvici velter kategorije plasiran šest pozicije ispod njega.

Gledajući da bi mu to bila dobra prilika za preskočiti još nekoliko stepenica prema vrhu, očekivalo se da bi Khamzat mogao prihvatiti tu borbu i zatražiti ugovaranje iste. Umjesto toga, on je putem Twittera odlučio Belala izvrijeđati, uz dojam kako ga borba baš i ne zanima.

"Ti si prvoklasno sranje, treba mi jedna minuta da bih ti skinuo glavu", napisao je Khamzat, na što su uslijedile većinom negativne reakcije fanove.

Nastavio je nakon toga Khamzat podijelivši fotografiju iz Belalove borbe protiv Leona Edwardsa, optuživši ga da je odustao nakon jednog prsta u oko. Belal je ovdje pronašao dobar odgovor kroz objavu jednog Khamzatovog Instagram statusa, onog gdje navodi kako je spreman završiti karijeru zbog onoga što mu je COVID-19 napravio.

"Nisi li se ti odlučio umiroviti zbog obične prehlade", napisao je Belal.

Rasprava putem Twittera nakon toga se spustila gotovo na srednjoškolsku razinu prepucavanja pa nije niti vrijedno sve prenositi. Činjenica je da se čini kako Chimaeva ne zanimaju borci koji ga prozivaju, ali problem je što se s druge strane govori o tome kako se nitko ne želi boriti protiv njega.

Fanovi su se većinom složili kako bi ovo bila dobra borba te da ona ima smisla za obojicu. Bit će zanimljivo vidjeti što o tome svemu misli UFC.

Linker
03. srpanj 2024 11:11