UFC

Charles Oliveira i dalje zaziva borbu protiv Conora McGregora: ‘Borit ću se s njim do 77 ili 84 kilograma!‘

Charles Oliveira

 Andrew Chin/Zuma Press/Profimedia
Oliveira se sigurno ne bi bunio protiv meča s McGregorom zbog zarade koju cijela priča donosi, ali treba prvo vidjeti što i kako će UFC odlučiti za sljedećeg protivnika Islama Makhacheva

Nekoliko je već puta Charles Oliveira zazivao borbu protiv popularnog Conora McGregora, no dok je bio prvak u lakoj kategoriji ta borba jednostavno nije imala smisla. McGregor je u lošem nizu i ne zaslužuje napasti pojas, no kako sada ni Oliveira ne posjeduje isti, povećale su se šanse da možda i gledamo ovaj meč.

Upravo je o tome sinoć ponovno govorio i sam ‘‘Do Bronx‘‘. Nije tajna da on taj meč priželjkuje već jako dugo, a sinoć je rekao da mu samo treba poslati datum i lokaciju te da će dobiti taj meč:

‘‘Ono što se događa jest da sam ja ovdje – samo čekam njega. Sve što on treba učiniti jest poslati mi vrijeme i mjesto, i ja ću biti tamo. Ne znam, ja sam ovdje, ali gdje je Conor? Borit ću se s njim do 77, 84 kilograma, nije bitno. Sve što on treba je stati na loptu i učiniti ovo‘‘, rekao je Oliveira u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Charles Oliveira je u trenutno posljednjem nastupu deklasirao Beneila Dariuhsa i završio ga već u prvoj rundi, a nakon toga je zazivao revanš protiv Makhacheva. Međutim, s druge strane je tu i Volkanovski koji također zasigurno priželjkuje svoj revanš protiv Islama, a na UFC-u je da odluči s kim će prvaka na kraju upariti u Abu Dhabiju.

Kako god, Oliveira se sigurno ne bi bunio protiv meča s McGregorom zbog zarade koju cijela priča donosi, ali treba prvo vidjeti što i kako će UFC odlučiti za sljedećeg protivnika Islama Makhacheva.

Linker
05. srpanj 2024 11:18