UFC

Chandler spreman i za McGregora: ‘Ja sam njemu stilski noćna mora!‘

Michael Chandler
 screenshot/YouTube
Michael Chandler smatra da bi pobjedom protiv Dana Hookera mogao doći do borbe koju najviše želi

Michael Chandler još uvijek nije odradio svoju prvu UFC borbu, ali je od dolaska u promociju pokazao kako ima vještine za istaknuti se putem medija te je u posljednje vrijeme puno njegovih izjava završilo na naslovnicama najvećih borilačkih medija. Pred njegovu prvu borbu u Octagonu, koju će 23. siječnja na UFC 257 priredbi odraditi protiv Dana Hookera, takvih izjava moglo bi biti još više.

Vjerojatno su svi već shvatili kako je Chandler borac velikog samopouzdanja te kako je u UFC došao s namjerom da postane prvak i to što prije. Odmah je tražio protivnike iz samog vrha te je za prvu borbu dobio borca preko kojeg može osigurati susret s nekim od onih par najpopularnijih i najvećih imena. U prvom planu je tu naravno Conor McGregor, kome će Chandler i Hooker zapravo napraviti uvertiru, budući da Irac priredbu predvodi borbom protiv Dustina Poiriera. Ali, borca protiv Irca zapravo je želja svakom borcu koji ima i najmanje šanse do nje doći. Svi znamo što sve stoji u pozadini takvog ogleda za bilo koga.

"Naravno da želim svoje ime u toj priči i naravno da želim da stoji pokraj njegovog. Želim tu borbu, to je neupitno. Mislim li da imam ekstremno dobre šanse protiv njega? Apsolutno!", rekao je Chandler u razgovoru za ESPN.

Onda je objasnio gdje vidi svoju priliku, odnosno što smatra onim što on može ponuditi, a da se Irac s tim nije susreo ili da u susretu s tako nečim do sada nije najbolje reagirao.

"S mojom hrvačkom pozadinom, uz svu snagu koju posjedujem u rukama, dodavši moju vještinu miješanja udaračkih tehnika i rušenja te sposobnost da držim tempo i pritišćem, mislim kako sam ja noćna mora za njega. No, jako respektiram sve ono što on radi u borbi", objasnio je.

Koliko je Chandler zapravo dobar u najboljoj svjetskoj konkurenciji, imat će priliku pokazati u jako dobro uparenoj borbi. Dan Hooker sjajan je borac i borba protiv njega može otkriti jako puno toga o svakome tko mu se suprotstaviti. Chandler će se do borbe nakon ovakvih izjava sigurno susretati i s podsmijesima, no imat će najbolju moguću priliku pokazati njihovim autorima da su u krivu. Do borbe je još samo dva i pol tjedna.

Linker
03. srpanj 2024 10:57