UFC

‘Čeka cijelu vječnost da bi se suočio sa mnom. Ipak, to sve izgleda loše za njega‘

Conor McGregor

 MEGAN BRIGGS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Megan Briggs/getty Images/profimedia
Čini se kao da ga čeka već godinama, a ustvari je prošlo samo nekoliko mjeseci

MMA svijet još uvijek čeka povratak i Michaela Chandlera i Conora McGregora. Ultimate Fighter 31 (TUF) već se čini daleko kao da je prošao cijeli život unatoč tome što se dogodio ranije ove godine i završio prije nekoliko mjeseci.

Na kraju su McGregor i Chandler izjednačili s pobjednicima jer je Brad Katona iz tima McGregor osvojio kategoriju bantam kategorije, dok je Kurt Holobaugh iz tima Chandler obavio posao u lakoj kategoriji u kolovozu. Od tada je zastoj za borbu bio na McGregorovoj strani zahvaljujući njegovom isključenju iz USADA-inog bazena za testiranje. Uz službeni završetak partnerstva između USADA-e i UFC-a sljedećeg ponedjeljka, ništa neće spriječiti McGregora da ugovori meč što je prije moguće. Međutim, "Iron" vjeruje da je cijeli proces bio dio plana za "The Notoriousa":

"Čeka cijelu vječnost da bi se suočio sa mnom!"

McGregor (35) svoje je posljednje dvije borbe imao protiv Dustina Poiriera, koji ga je oba puta porazio tehničkim nokautom. Potonji je doveo do gadnog loma noge koji je McGregora držao u oporavku od one večeri UFC-a 264 u srpnju 2021. Irac ima 1-3 u zadnja četiri meča i nije pobijedio od borbe protiv Donalda “Cowboya” Cerronea u siječnju 2020. godine.

"Izgleda jako loše za njega ako se vrati i ne bori protiv mene. Može se pokušati vratiti i ponašati se kao da on vodi šou i reći, ‘Želim se boriti s ovim tipom, želim se boriti s onim tipom‘, s čim se slažem jer mu se nije pametno boriti sa mnom", zaključio je Chandler.

Linker
05. srpanj 2024 16:10