UFC

Cejudu se ne bi svidjeli rezultati naše posljednje ankete!

Henry Cejudo
 Screenshot
Dvostruki UFC-ov prvak Henry Cejudo vjerojatno ne bi bio previše sretan rezultatima posljednje ankete na Fight Site portalu. Naime, naši čitatelji smatraju da je ovaj olimpijski pobjednik jako daleko od epiteta "najvećeg borca u povijesti", kao što Cejudo smatra sam za sebe.

Nakon što je svladao Marlona Moraesa okitivši se drugim UFC pojasem, Cejudo je potegnuo pitanje "GOAT-a" MMA sporta. Ili da budemo precizniji, ustvrdio je da mu olimpijska medalja i dvije UFC titule donose epitet najvećeg MMA borca u povijesti. I zaista, sva ta dostignuća kojima treba pribrojati i detroniziranje do tada neprikosnovenog Demetriousa Johnsona i nokautiranje nadopingiranog TJ Dillashawa, govore u prilog njegovoj teoriji. Ipak, čini se da će Cejudu trebati još staža da bi se približio statusu koji uživaju velikani poput Andersona Silve, Fedora Emelianenka, Jona Jonesa ili Georgesa St. Pierrea.

U anketi je ukupno glasalo oko 1400 ljudi, a gotovo polovica, odnosno 41% smatra da Cejudo "nije najveći borac u povijesti unatoč svim rezultatima".

"Da će možda jednog dana to postati" smatra još 29 posto posjetitelja našeg portala. I tu brojku, baš kao i 24 posto onih koji su se pitali "Tko je upoće Henry Cejudo?", treba pribrojati na negativnu stranu odgovora. Zbrojeno, Meksikanac koji se natječe pod američkom zastavom protiv sebe ima čak 94 posto glasova čitatelja Fight Sitea.

Za odgovor "Da, njegova dostignuća to potvrđuju" se odlučilo tek 6 posto naših čitatelja što nam zorno pokazuje da je ispred Cejuda još jako mnogo dokazivanja, ako mu je cilj postati GOAT.

Anketa je i dalje aktivna pa još uvijek možete dati svoj glas, ako to već niste učinili do sada. Zahvaljujemo svima na glasovima i utrošenom vremenu. Rezultate komentirajte ispod teksta u našim Facebook komentarima.

Linker
01. srpanj 2024 09:26