UFC

Burns objasnio što se događa s najvećom borbom njegove karijere

Kamaru Usman i Gilbert Burns
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Dana White i UFC rekli su mi da je to datum koji žele, a na meni je da se strpim"

Gilbert Burns nikako da dočeka najveći meč svoje karijere. Jedan od najboljih velteraša svijeta još uvijek nije dobio ugovor za borbu Kamaruom Usmanom, no unatoč tome vjeruje da će Dana White održati svoju riječ.

Podsjetimo, 'Durinho' se trebao s aktualnim prvakom boriti još u srpnju na UFC-u 251, ali tada je morao otkazati nastup zbog pozitivnog testa na COVID-19. UFC je tada spas pronašao u Jorgeu Masvidalu, ali 'Gamebred' nije uspio detronizirati nezaustavljivog Usmana.

Potom je UFC ponovno ugovorio meč Kamarua i Gilberta. Plan je bio da snage odmjere na UFC-u 256, ali ovoga je puta prvak zbog ozljede morao otkazati svoj nastup.

Novi plan govori nam da bismo ovu borbu trebali gledati 13. veljače na UFC-u 258, no još uvijek ništa nije službeno.

"Borba je bila odgođena za 23. siječnja i rekao sam: 'Ok, nema problema.' Nastavit ću raditi i truditi se postati što bolji. 'Boom', odjednom ciljaju na 13. veljače, ali za to još nismo vidjeli ugovor. No, radujem se tom danu. Dana i UFC rekli su mi da je to datum koji žele, a na meni je sad da se strpim, pričekam ugovor i postanem bolji", rekao je Burns za u razgovoru koji je prenio John Hyon Ko.

Linker
05. srpanj 2024 19:48