UFC

Bryce Mitchell tvrdi da će McGregoru biti dopušteno varanje: ‘Neće ga testirati i doći će na steroidima‘

Bryce Mitchell (lijevo) i Conor McGregor (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc), Instagram (conor Mcgregor)
UFC-ov borac perolake kategorije često je zagovornik raznoraznih ‘‘teorija zavjere‘‘

Povratak Conora McGregora bez ikakve je dileme jedan od najiščekivanijih mečeva u ovoj godini. ‘‘Notorious‘‘ bi se tijekom jeseni ili početkom zime trebao vratiti u kavez, a protivnik će mu biti Michael Chandler.

Krajem sljedećeg mjeseca krenut će emitiranje nove sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a upravo su McGregor i Chandler obnašali uloge trenera. Njihov međusobni obračun bit će i svojevrsna kulminacija sezone, a meč bi se trebao održati u lakoj kategoriji.

Obojici boraca to predstavlja određeni problem. McGregor se od sredine 2021. godine oporavlja od teškog loma noge i u međuvremenu je vidno nabio podosta mišićne mase. Michael Chandler otvoreno priznaje da je i on sam nabio podosta kilaže te nije siguran hoće li moći skinuti kilažu za laku kategoriju. Chandler je u više navrata zazivao da se ovaj meč dogovori u velter kategoriji, ali Dana White zasad je uporan u naumu da se bore u lakoj kategoriji.

Vjerujemo da će uvijek disciplinirani Chandler ipak uspjeti srediti svoju kilažu i formu, ali bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će se izdanju pojaviti Conor McGregor. Mnogi naime sumnjaju i na njegovo korištenje nedozvoljenih supstanci, jer McGregor je svo ovo vrijeme dok se oporavljao od ozljede, bio izvan USADA-inog antidopinškog protokola. Prije deset dana McGregor je objavio ‘‘tvit‘‘ kojim je dao naslutiti da se vratio u USADA-in ‘‘pool‘‘, a nedugo poslije je napisao da budemo pripravni za skorašnju objavu datuma njegove borbe.

Šest mjeseci McGregor bi trebao provesti pod USADA-inim testiranjima, ali unatoč testiranjima, Bryce Mitchell smatra da će McGregor dobiti poseban tretman, te da neće biti pravilno testiran. UFC-ov borac perolake kategorije poznat je kao zagovornik brojnih ‘‘teorija zavjera‘‘, ali nije isključeno da je ovaj put u pravu.

‘‘Mislim da je McGregor na steroidima i da ga neće pravilno testirati. On će na steroidima doći do pobjede. Ali budu li ih testirali, čeka nas dobar meč. Čak i ako se Conor pojavi na steroidima, navijat ću za Amerikanca (za Chandlera, op.a.).‘‘, prognoza je Brycea Mitchella koju je dao Jamesu Lynchu, poznatom MMA reporteru.

Mnogi će vjerojatno širiti ovakve teorije o McGregoru, ali na kraju krajeva, kad UFC objavi datum i kad Conor ponovno zakorači u kavez, sve će oči biti uprte isključivo u njegovu izvedbu, jer radi se o uvjerljivo najpopularnijem MMA borcu na svijetu. Dok mu se ne dokaže krivnja za eventualno varanje, sve optužbe su samo neutemeljena nagađanja.

Linker
01. srpanj 2024 12:38