UFC

Bryce Mitchell optužuje Volkanovskog da prihvaća samo lagane borbe: ‘Ja bih ga nokautirao‘

Bryce Mitchell

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Mitchell tvrdi kako njegove priče da u perolakoj kategoriji više nema izazivača nisu istinite, asam se ponudio za meč

Alexander Volkanovski iza sebe kao prvak ima odličnu godinu. U 2022. je dvaput obranio pojas protiv dvojice odličnih izazivača, te je prvo završio ‘‘Korean Zombiea‘‘, a nakon toga je školovao Hollowayja. Osim toga, s razlogom se nalazi na prvom mjestu ‘‘pound-for-pound‘‘ ljestvice, a za mjesec dana napada pojas u lakoj kategoriji kojeg drži Makhachev.

Na takav rezime je uistinu teško dati neki komentar osim samih pohvala, a čak i ako ne dođe do drugog pojasa sljedećeg mjeseca, njegova postignuća u perolakoj kategoriji su svakako velika. No, Bryce Mitchell se neće s time složiti, a još je Volkanovskog optužio da prihvaća samo lagane borbe:

‘‘Ja mogu nokautirati Alexandera Volkanovskog za 10 milijuna dolara. Umoran sam od njegovih priča kako više nema izazivača. On se ne želi boriti s najtežim protivnicima nego samo prihvaća lagane borbe‘‘, rekao je Mitchell Brettu Okamotu.

Mitchell je već nekoliko puta prozivao prvaka, no do prilike da napadne pojas nije uspio doći. Prošlog ga je mjeseca Ilia Topuria u potpunosti deklasirao i završio u parteru na sve to, a taj poraz Mitchell još uvijek ne može prihvatiti. Govorio je kasnije kako se borio bolestan i pod gripom, a jučer je izjavio da ga je UFC ucijenio da prihvati tu borbu, a rekao je da nije mogao odbiti jer nije imao novca.

Što se tiče izjava o Volkanovskom, one naravno nemaju veze s istinom jer je u prošloj godini dvaput obranio pojas protiv dvojice vrhunskih izazivača koji ga ni na sekundu nisu uspjeli ugroziti.

Linker
30. lipanj 2024 23:58