UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 271 i nastupi hrvatskih boksača u Miamiju

UFC 271

 Ufc
Niz uzbuđenja medu kojima prednjači nova UFC-ova PPV priredba, donosi nam ovaj borilački tjedan

UFC 271: Adesanya vs. Whittaker

Druga ovogodišnja UFC-ova PPV priredba nudi odličan card. Čak 15 mečeva trenutno je na programu, a u glavnoj borbi večeri, za pojas prvaka srednje kategorije, obračunat će se Israel Adesanya i Robert Whittaker. Radi se o revanšu, a 2019. godine Adesanya je slavio nokautom u drugoj rundi. Izuzev njih, gledat ćemo još pregršt sjajnih obračuna kao što je onaj između Derricka Lewisa i Tai Tuivase u teškoj kategoriji te meč Jareda Cannoniera i Dereka Brunsona kojim ćemo dobit sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji.

Gdje: Toyota Center, Houston

Kad: Noć sa subote (12.02.) na nedjelju (13.02.). Rani preliminarni dio započinje u ponoć, dok main card starta u 04:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Showtime FC 1:

Novoosnovana promocija Anthonyja Pettisa, pružit će nam debitantsku priredbu ovog vikenda. Radi se o promociji koja će prvenstveno mladim i talentiranim borcima pružati platformu za profesionalno nastupanje i prvu stepenicu u karijeri. Vrijedi izdvojiti sunaslovnu borbu večeri, u kojoj će se boriti Ago Huskić (8-3-0) i Ignacio Capella (6-1-0). Huskić je bosanskohercegovački borac s američkom adresom, a nastupa u lakoj kategoriji. Inače, Showtime FC 1 može se pogledati preko UFC Fight Pass servisa.

Gdje: RFP Funding Center, Lakeland, Florida, SAD

Kad: Noć s petka na subotu. Preliminarni dio starta u ponoć, dok glavni dio programa započinje u 03:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

ONE Championship: Bad Blood

Najbolja azijska borilačka promocija, spremila je jako zanimljivu priredbu za ovaj tjedan. Bibiano Fernandes i John Lineker obračunat će se za ONE-ov pojas u bantam kategoriji, a gledat ćemo i borbu za privremenog prvaka teške kategorije. Anatoly Malykhin i Kiril Grishenko ukrstit će rukavice u toj borbi. Vrijedi istaknuti kako se i Jonathan Haggerty vraća se u ONE-ov ring nakon više od godinu dana izbivanja. Britanac je jedan od najatraktivnijih MMA boraca, a protivnik će mu biti Tajlanđanin Mongkolpetch Petchyindee.

Gdje: Singapore Indoor Stadium, Singapur

Kad: Petak (11.02.), 11:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

Boxing in The 305: Luka Plantić vs. Abel Nicolas Adriel; Branimir Malenica vs. Patrik Pierre

Dvojica hrvatskih boksača, nastupit će na priredbi koju Mundo Boxing, Pedra Diaza. Luka Plantić u svom drugom profesionalnom meču (1-0-0), borit će se protiv Abela Nicolasa Adriela (25-22-3). Branimir Malenica (2-0-0) Splićanin je koji je amatersku karijeru gradio u Njemačkoj. Ponekad nastupa za BK Torcida, a treći profesionalni meč odradit će protiv Patricka Pierrea (3-20-0). Srpski borac Filip Stanković (5-1-0) također je pronašao svoje mjesto na ovoj priredbi. S druge strane ringa, stajat će mu Portorikanac William Lorenzo (3-33-0). Priredba Mundo Boxinga prenosit će se putem FITE TV kanala i web servisa.

Gdje: Miami Airport Convention Center, USA

Kad: U noći s petka (11.02.) na subotu (12.02.), 02:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Matchroom: Jacobs vs. Ryder

Bivši IBF-ov i WBA (Regular) svjetski prvak u srednjoj kategoriji, Daniel Jacobs (37-3-0), u ring se vraća prvi put nakon 11. mjeseca 2020. godine i pobjede nad Gabrielom Rosadom. Američkom boksaču s druge strane stajat će Britanac John Ryder (30-5-0). Ryder je bio izazivač Calluma Smitha za pojas super-srednje kategorije, a u taj meč ušao je kao WBA-ov privremeni prvak te kategorije. Ipak, Smith ga je savladao jednoglasnom odlukom, a taj meč odvio se krajem 2019. godine. Nakon toga, Ryder je upisao dvije pobjede, dok je Jacobs također u nizu od dvije pobjede. Posljednji poraz doživio je sredinom 2019. godine, a bolji je bio Canelo Alvarez. Priredba se može pogledati putem DAZN platforme.

Gdje: Alexandra Palace, London, Engleska.

Kad: Priredba započinje u 19:00h, dok bi meč Jacobsa i Rydera trebao startati oko 23:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
05. srpanj 2024 19:04