UFC

Blaydes vs. Lewis: Poznat novi datum za okršaj TOP 5 teškaša!

Derrick Lewis i Curtis Blaydes
 Screenshot (YouTube, UFC)
Sudar ‘Razora‘ i ‘Crne zvijeri‘ jedan je od većih teškaških koje ćemo gledati u 2021. godini

Borba Curtisa Bladesa i Derricka Lewisa dobila je novi datum, javlja ESPN.

Zanimljivi okršaj TOP 5 teškaša trebali bismo gledati na UFC-ovom Fight Nightu koji je rezerviran za 20. veljače.

Meč je to koji se trebao održati još 28. studenog, ali je Blaydes samo dan uoči održavanja UFC Vegas 15 priredbe saznao da je pozitivan na COVID-19.

Blaydes u ovaj meč ulazi kao drugorangirani s ljestvice izazivača u teškoj kategoriji, dok je 'Crna zvijer' smještena dvije pozicije niže.

Curtis je trenutno na nizu od četiri pobjede. Otkako je u studenom 2018. izgubio od Francisa Ngannoua, 'Razor' je redom pobjeđivao Justina Willisa, Shamila Abdurakhimova, Juniora dos Santosa i Alexandera Volkova.

I Lewis je također u dobroj formi. 35-godišnji Amerikanac iz Louisiane oporavio se od dva uzastopna poraza (Daniel Cormier i Junior Dos Santos) te pobjedama nad Blagoyem Ivanovom, Ilirom Latifijem i Alekseijem Oleinikom ponovno ušao u uži krug najboljih teškaša svijeta.

Pobjednik iz ovog susreta doći će korak bliže napadu na titulu, no s obzirom na situaciju u teškoj kategoriji, za to će se morati strpjeti. Naime, prođe li sve prema navodnim planovima UFC-a, prvo bismo tamo negdje u ožujku mogli gledati revanš Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, a tek onda na ljeto pobjednika čeka novopečeni teškaš Jon Jones.

Linker
08. srpanj 2024 21:00