UFC

Ben Askren: ‘Masvidal je bježao od Burnsa jer zna da ga ne može pobijediti, on tako radi‘

Ben Askren 

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Također smatra kako bi UFC u slučaju Masvidalove pobjede nad Burnsom odmah Masvidalu dao napad na titulu

Mjesecima je Gilbert Burns tražio borbu protiv Masvidala, a nakon pobjede nad Neilom Magnyjem ranije ovog mjeseca, želja će mu se ispuniti. Na UFC 287 priredbi u četvrtom mjesecu će se konačno obračunati sa dugo željenim protivnikom, a imao je i neke zahtjeve za tu borbu.

Nakon što je napokon dočekao Masvidala, Burns je krenuo sa zahtjevima. Prvo je tražio da borba u četvrtom mjesecu bude na pet rundi, a onda da ulog bude Masvidalov BMF pojas. Naravno, ništa od toga mu se neće ispuniti, ali barem može biti sretan što je uopće dobio tu borbu. To je komentirao i nekadašnji Masvidalov protivnik Ben Askren, kojeg je ovaj nokautirao za pet sekundi:

‘‘Ne, Masvidal neće pobijediti Burnsa. To je razlog zašto je stalno odbijao tu borbu, a ni sad ne misli da ga može pobijediti. DC, ti znaš kako većina tih tipova radi. Ako znaju da mogu nekog pobijediti, odmah će prihvatiti borbu. Ako ne mogu, neće ju prihvatiti ili će odugovlačiti‘‘, rekao je Askren Danielu Cormieru.

‘‘Burns je ono što Jorge želi biti. Burns govori da će se boriti sa svima, a to i čini. On se uistinu borio sa svima, on prihvaća sve borbe bez obzira na sve. Želi se boriti protiv Covingtona, borio se protiv Chimaeva, borio se protiv Usmana. Borio se sa najboljim borcima u svojoj kategoriji‘‘, dodao je.

Na kraju je Askren rekao kako bi UFC Masvidalu u slučaju pobjede nad Burnsom odmah dao napad na titulu, no isto tako smatra kako se to neće dogoditi. Istina je da Masvidal ima tri poraza za redom i da mu Burns stilski nikako ne odgovara kao protivnik.

Linker
05. srpanj 2024 16:41