UFC

Bellatorov prvak Johnny Eblen nakon gledanja meča između Du Plessisa i Whittakera: ‘Prebio bih ih obojicu‘

 Johnny Eblen

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Bit će prava šteta ako Eblena nikad ne budemo gledali u UFC-u jer bi bio pravo osvježenje za srednju kategoriju, ali izgleda da je on u Bellatoru i više nego zadovoljan

Neporaženi Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji već od ranije nije impresioniran UFC-ovom srednjom kategorijom. Johnny Eblen u svojih 13 profesionalnih nastupa nije izgubio niti jednom, a vjerojatno je svima najpoznatiji po velikoj pobjedi nad Gegardom Mousasijem prije nešto više od godinu dana.

Često Johnny zna reći kako UFC-ova srednja kategorija nije nešto, a po tom pitanju je vjerojatno i u pravu. No, razlog zbog kojeg se danas nalazi u našim vijestima nije to, nego izjava koju je na svom Twitter profilu napisao nakon što je pogledao meč između Dricusa Du Plessisa i Roberta Whittakera proteklog vikenda:

‘‘Nakon što sam pogledao meč između Du Plessisa i Whittakera sinoć, znam da bih ih prebio obojicu. Svi već znate da sam ja stilski odličan meč za Izzyja. Nažalost, nema šanse da se dogodi kopromocija. Prebio bih sve te tipove‘‘, napisao je Eblen.

‘‘The Human Cheat Code‘‘ se široj borilačkoj zajednici predstavio kada je svladao legendarnog Mousasija i oduzeo mu pojas u srednjoj kategoriji. Prvu obranu titule je imao protiv Anatolyja Tokova, a sada ga čeka Fabian Edwards, inače brat UFC-ovog prvaka Leona Edwardsa. Bit će prava šteta ako Eblena nikad ne budemo gledali u UFC-u jer bi bio pravo osvježenje za srednju kategoriju, ali izgleda da je on u Bellatoru i više nego zadovoljan.

Linker
02. srpanj 2024 01:08