UFC

Belal Muhammad opisao iskustvo treninga s Khabibom: ‘Zbog njega želite učiniti više, traži savršenstvo‘

Belal i Khabib

 Instagram (belal Muhammad)
U prošlom meču mu je bio u kutu, a svladao je tada Seana Bradyja

Belal Muhammad je prošlog vikenda na UFC 280 priredbi tehničkim nokautom svladao Seana Bradyja te mu tako nanio prvi poraz u karijeri. Ušao je Belal s odličnom taktikom i spriječio sve pokušaje rušenja Bradyja te ga i na kraju završio na nogama.

Muhammad je ovom pobjedom došao na četvrto mjesto na službenoj rang ljestvici, tako da će se u sljedećem meču sigurno boriti protiv nekog iz samog vrha velter kategorije. Velike zasluge za odličan nastup Belal je dao i Khabibu koji mu je i bio u kutu prošle subote.

‘‘Jedna od najboljih stvari koje sam primijetio kod njega je ono što on traži od vas. Zahtjeva savršenstvo. Gledali ste serije o Kobeju Bryantu kako je ustajao u 4 ujutro i išao na trening. Khabib je isti takav, želite napraviti više zbog njega, gurnuti se jače zato što je on tu‘‘, opisao je Belal iskustvo treninga s Khabibom.

Još i prije meča protiv Bradyja ispričao je kako je uopće došao do Khabiba:

‘‘Kada sam imao posljednji kamp prije borbe protiv Luquea, trenirao sam s Khabibom i njegovom ekipom u Vegasu kada su i oni bili tamo. Tako da sam bio tjedan dana s njima i svidjeli su mi se. S obzirom da nam je obojici Ali menadžer, rekao mi je da oni mogu biti dobri za mene. Ja sam naravno pristao, a onda mi je Khabib poslao poruku i rekao mi da dođem. Sve su mi osigurali, sobu, auto… Ništa mi nije nedostajalo‘‘, rekao je u svom podcastu tom prilikom.

Muhammada sad vjerojatno čeka netko iz samog vrha, ali još nema nikakvih službenih informacija oko mogućeg protivnika.

Linker
02. srpanj 2024 05:25