UFC

Anthony Smith: ‘Revanš Prochazke i Teixeire nije ugovoren jer čekaju mene i Ankalaeva‘

Prochazka, Teixeira i Smith

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Kaže da Ankalaev ima dosadne borbe za razliku od njega

Ako je vjerovati riječima Anthonyja Smitha, s razlogom još uvijek ne čujemo ništa o mogućem revanšu između Jiria Prochazke i Glovera Teixeire. Smith tvrdi da UFC čeka ishod njegove borbe u subotu.

Iako bivši prvak Glover Teixeira već od samog meča zaziva revanš, nakon što je na UFC 275 u spektakularnom ratu izgubio pojas od mlađeg Čeha. Međutim, Smith tvrdi da se iz organizacije čeka rezultat meča njega i Magomeda Ankalaeva.

‘‘Dana White je već rekao da je ovo borba za prvog izazivača, dakle pobjednik dobiva napad na titulu. Mislim da činjenica da nisu dogovorili revanš Jiria i Glovera ili čak meč Blachowicza i Jiria znači da čekaju upravo mene i Ankalaeva. Ako Ankalaev i ja učinimo ono što mi možemo učiniti, mislim da pobjednik napada titulu bez obzira na sve‘‘, rekao je Smith za MMA Fighting.

‘‘Vidite, Ankalaev zna imati dosadne borbe, ali ja ne. Bio sam u jednoj dosadnoj borbi od njih 50. Volim ovaj sukob stilova, mislim da je kao krojen za mene‘‘ zaključio je.

Smith je trenutno u nizu od tri pobjede, od kojih su sve došle prekidom. Posljednji put je izgubio od Aleksandra Rakića prije dvije godine. Ankalaev je posljednji put poražen 2018. godine i to od Paula Craiga, nakon čega je zaredao čak osam pobjeda.

Linker
06. srpanj 2024 19:55