UFC

Anthony Smith: ‘Producent sa ESPN-a mi je tri sekunde prije šapnuo da mi je borba propala‘

Anthony Smith

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Prišao mu je i rekao da će upravo najaviti da se Hill i Teixeira bore za pojas, a Smith je već imao dogovorenu borbu sa Hillom

Nakon što se situacija u poluteškoj kategoriji dodatno zaplela neriješenom borbom između Magomeda Ankalaeva i Jana Blachowicza, UFC je bio prisiljen na bilo koji način doći do prvaka. Sljedećega mjeseca održat će se nova borba za pojas u poluteškoj kategoriji, no s različitim akterima ovoga puta.

Glover Teixeira i Jamahall Hill borit će se za pojas na UFC 283 priredbi u Brazilu, a to se činio kao dosta logičan potez ako pogledamo rang ljestvice gdje su borci ili ozlijeđeni ili nedavno nastupali. No, postojao je samo jedan problem; Anthony Smith se trebao boriti protiv Hilla u trećem mjesecu, no Smith je ‘‘izvisio‘‘ te je za to i saznao zadnji.

‘‘Jake Lebowitz (producent sa ESPN-a) mi je prišao i tri sekunde prije mi rekao da će upravo najaviti da se Teixeira i Hill bore za pojas. Svaka čast Jakeu jer je učinio sve što je mogao, a par sekundi nakon su to i najavili u programu. Čovječe. Kako loše.‘‘, rekao je Smith u ‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Neću se pretvarati da imam neki težak život ili nešto, ali nekako sam cijelo vrijeme na krivoj strani. Nakon borbe protiv Spanna mi se osim s**anja ne događa ništa drugo. Infekcija stafilokokom, onda mi je mama umrla, zatim sam slomio nogu protiv Ankalaeva. Nije upućeno nikome osobno i ne ljutim se na UFC, ali ovo je jednostavno preloše.‘‘, dodao je Smith.

Velika je šteta čuti da se nekome događaju ovakve stvari, a i činjenica da je praktički na TV-u čuo da mu je borba propala sigurno nije ugodno.

Linker
06. srpanj 2024 21:21