UFC

Anthony Pettis: Spreman sam s Diazom nakon borbe zapaliti joint

Nate Diaz i Anthony Pettis
 screenshot
Anthony Pettis namjerava u borbi protiv Natea Diaza prezentirati svu svoju kvalitetu i doći do pobjede kojom bi ponovno došao do razine popularnosti kakvu je imao u vrijeme dok je bio UFC prvak.

Što se tiče borbe protiv Diaza, koja ima ulogu sunaslovne borbe UFC 241 priredbe, Pettis nema puno dvojbi oko toga kakav će biti njen ishod.

"Vidim sebe kao pobjednika. Nisam impresioniran njime, koga je pobijedio osim McGregora? On se nije borio tri godine, a ja se od početka svoje karijere borim samo s najboljima. Prošlu borbu sam nokautirao čovjeka koji nikad prije nije nokautiran. Tako da sam siguran da ću pronaći svoju situaciju i iskoristiti je", rekao je Anthony u razgovoru za TMZ, da bi se onda okrenuo međusobnom odnosu s Diazom i tome je li se isti popravio tijekom ovog tjedna:

"Ne mogu reći da smo u dobrim odnosima. No, isto tako nema neke mržnje među nama. Nikad nismo imali nikakav odnos osim toga što mi je on pokazivao srednji prst. Sad se napokon saznalo zašto je to tako bilo, priznao je da je bio ljubomoran na status koji ja imam. Nakon toga je on imao borbu s Conorom McGregorom i dobio je ono što je tražio. Ima sad svoje pratitelje i sve što ide uz to."

Diaza je pohvalio po pitanju poteza s otvorenog treninga, kad je pred publikom zapalio joint. Kako je sam izjavio, u pitanju je bio CBD, odnosno medicinska marihuana bez THC-a. Riječ je o proizvodu koji je i sam UFC krenuo promovirati.

"To mi je bilo sjajno. Ja također pušim i podržavam to. Nakon što odradimo borbu bih volio da zapalimo zajedno", rekao je bivši prvak lake kategorije, koji je trenutno na putu prema vrhu veltera.

Linker
04. srpanj 2024 10:11