Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević ‘prebio‘ mladoženju u sklopu momačke večeri: ‘Nikad lakše zarađenih par tisuća‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Psycho Tv)
Jedan od najpopularnijih regionalnih boraca dobro se zabavio u sklopu ovog švedskog običaja

Vaso Bakočević proteklog vikenda nastupio je pod okriljem Armmada 4 eventa i u boksu bez rukavica porazio je Luku Zebeca nokautom u drugoj rundi. Bio je to podosta kontroverzan nokaut jer je Vaso završni udarac zadao dok je Zebec bio na podu, ali sudac nije uočio ništa sporno i Vaso je došao do pobjede.

Još uoči te borbe, Vaso je odradio ‘‘borbu prije borbe‘‘. Naime, Bakočević je putem svog YouTube kanala otkrio kako se nekoliko dana prije nastupa na Armmadinom eventu borio i s mladoženjom iz Švedske kojeg su prijatelji u sklopu skorašnje svadbe doveli kod Bakočevića u dvoranu na sparing.

‘‘Zvao me prijatelj iz Švedske, Daki Savić. Jedan od njegovih dobrih prijatelja se ženi i običaj je da ga u sklopu momačke večeri vode na sve to, a mora se s nekim i pobiti. Mene su zvali da se bijem s momkom. Dobro će me platiti, naravno da sam pristao. Momku ćemo staviti kacigu i koristit ćemo velike boksačke rukavice. Obećavam da ću biti blag, ali sve zavisi o njemu. Možda momak zna boksati, a ako se osjetim ugroženim, morat ću ga betonirati. Sve zavisi od njega.‘‘, rekao je Vaso.

U nastavku videa slijedi nešto dulja snimka kompletnog sparinga između Bakočevića i momka koji zapravo nije niti znao što mu se sprema. Bilo je to iznenađenje njegovih prijatelja, a mladoženja se podosta loše proveo na sparingu s Vasom.

Očekivano je Vaso dominirao u svim segmentima borbe, a nakon što bi spomenuti mladoženja bacio poneki snažniji udarac, Vaso bi mu ‘‘vratio s kamatama‘‘. Bilo je tu nekih situacija gdje je mladoženja panično bježao po dvorani.

‘‘Najbrže zarađenih par tisuća u životu.‘‘, rekao je Bakočević na kraju video i očito se sasvim dobro naplatio za ovaj sparing koji je lakoćom odradio.

Kompletan video sa ‘‘Psycho TV by Vaso Bakočević‘‘ YouTube kanala možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
24. lipanj 2024 09:42