Regija

(VIDEO) UFC stroj: Rakić brusi hrvačku formu kod opake braće Babak

Aleksandar Rakić
 Instagram
Austrijsko-srpski borac Aleksandar Rakić i dalje nema zakazan idući nastup u elitnoj svjetskoj MMA promociji, Ultimate Fighting Championshipu (UFC). Vrijeme između dva meča je odlučio iskoristiti da bi što više napredovao u svakom segmentu slobodne borbe.

Pa tako "Raketa" posljednje dane provodi u Švedskoj, gdje trenira pod paskom poznatih hrvača Babaka i Arasta Nejada. To znamo jer je član UFC-ovog rostera u poluteškoj kategoriji na svom službenom Instagramu objavio nekoliko vrlo zanimljivih video zapisa na kojima hrva upravo u njihovoj dvorani.

"Daj sve Aleks, daj sve! Idemo, ovo je posljednja runda", poručuju treneri Aleksu prije samog kraja video dok on uspješno odrađuje vrlo lijepo "double leg" rušenje.

Za sada se ne zna kada, gdje i protiv koga bi se ovaj sjajni, još uvijek vrlo mladi borac, trebao sučeliti u idućem UFC nastupu. Zadnji put smo ga gledali 21. prosinca na priredbi u Busanu, kada je ubilježio prvi poraz nakon uvodne četiri pobjede u Octagonu. Bolji od njega suspektnom odlukom sudaca je bio bivši izazivač Volkan Oezdemir. Trenutačno Rakić ima 4-1 u UFC-u i 12-2 u MMA karijeri. Na UFC-ovoj rang ljestvici poluteške kategorije drži 10. mjesto ispred Johnnyja Walkera.

Linker
27. lipanj 2024 04:29