Regija

(VIDEO) Talentirani Francuz zaustavio Truščeka u prvoj rundi

 Screenshot (VIDEO SiolNET)
Ivica Trušček (38-35) poražen je u svom nedjeljnom nastupu na zajedničkoj priredbi slovenskog WFC-a i bahreinskog Brave CF-a.

Hrvatski MMA veteran u svojoj je 73. profesionalnoj borbi izgubio 'kneebarom', a uspješniji od njega u Ljubljani bio je 24-godišnji francuski talent Benoit Saint Denis (5-0-1 nc). Velteraš nadimka 'Bog rata' zaustavio je Truščeka već u prvoj rundi njihovog okršaja i tako stigao do svoje pete pobjede u manje od godinu dana.

Meč 'Terrora' i Denisa odmah je na startu prebačen u parter gdje se odvijala velika većina borbe. Tijekom otprilike tri i pol minute imali smo prilike vidjeti nekoliko pokušaja 'submissiona' s obje strane, ali je na kraju Francuz bio taj koji je uspio otići do kraja u svojoj namjeri.

Truščeku je ovo, nakon dvoboja s Krystianom Kaszubowskim i Shamilov Zavurovom, treći poraz u nizu.

Na istoj priredbi nastupio je još jedan hrvatski borac. Tonči Peruško (7-9) borio se s Bojanom Kosednarom (12-13), ali je baš poput svog sunarodnjaka poražen već u prvoj rundi. Slovenski veteran do svoje je 12. pobjede stigao 'ground-and-poundom' u samoj završnici uvodne runde.

Spomenimo još da je Luka Podkrajšek iz Slovenije osvojio je upražnjeni teškaški naslov svladavši BiH borca Viktora Vasića podijeljenom odlukom sudaca, dok je bivši UFC-ovac Zach Makovsky (21-9) na isti način svladao dotad neporaženog Rusa Velimurada Alkhasova.

Borbe s ove priredbe možete pogledati na sljedećem LINKU.

WFC 24/ BRAVE 34 Rezultati:

Luka Podkrajšek def. Viktor Vasić podijeljena odluka sudaca

Benoit St. Denis def Ivica Trušček R1 kneebar

Jakob Nedoh def. Žarko Sedoglavić R1 KO

Phil Hawes def Iuri Fraga R1 TKO

Zach Makovsky def. Velimurad Alkhasov podijeljena odluka sudaca

Mochamed Machaev def. Matjaž Vičar jednoglasna odluka sudaca

Monika Kučinič def. Jennifer Trioreau jednoglasna odluka sudaca

Bojan Kosednar def. Tonči Peruško R1 TKO

Marko Drmonjič def. Matej Plavec R2 TKO

Linker
02. srpanj 2024 08:26